wymiana zdjęć - runda 11. - styczeń 2013 r.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
wymiana zdjęć - runda 11. - styczeń 2013 r.
pokładając nadzieję, że Majowie się mylili (w przeciwieństwie do kodu EAN13), ogłaszam nabór na wymianę zdjęć w styczniu 2013 A.D.
a) chętny musi się zarejestrować do końca grudnia -- wystarczy skopiować najnowszą wersję listy (z poprzedniego wpisu) i dodać na końcu swój nick.
b) zainteresowany musi wysłać na mój adres swoje dane. ci którzy wysyłali dane do Standy, nie muszą tego robić ponownie.
c) na początku stycznia otrzymacie e-mail z adresem, gdzie wysłać swoje zdjęcie. fotografie mogą być dowolne, są tylko dwa ograniczenia: max. 21x29cm i muszą być wykonane przez klasyczny sposób lub techniką historyczną
d) zdjęcia proszę wysłać tak, żeby dotarły przed końcem grudnia. zarówno nadawca, jak i adresat proszeni są o odpowiednią informację w tym wątku o nadaniu lub otrzymaniu zdjęcia.
Lista uczestników:
rbit9n
a) chętny musi się zarejestrować do końca grudnia -- wystarczy skopiować najnowszą wersję listy (z poprzedniego wpisu) i dodać na końcu swój nick.
b) zainteresowany musi wysłać na mój adres swoje dane. ci którzy wysyłali dane do Standy, nie muszą tego robić ponownie.
c) na początku stycznia otrzymacie e-mail z adresem, gdzie wysłać swoje zdjęcie. fotografie mogą być dowolne, są tylko dwa ograniczenia: max. 21x29cm i muszą być wykonane przez klasyczny sposób lub techniką historyczną
d) zdjęcia proszę wysłać tak, żeby dotarły przed końcem grudnia. zarówno nadawca, jak i adresat proszeni są o odpowiednią informację w tym wątku o nadaniu lub otrzymaniu zdjęcia.
Lista uczestników:
rbit9n
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
wszystko się zgadza. po prostu posługuję się zaawansowaną techniką "copy-paste".ArturN pisze:chętny musi się zarejestrować do końca grudniana początku stycznia otrzymacie e-mail z adresem, gdzie wysłać swoje zdjęcie.Coś mi się tu nie zgadza...zdjęcia proszę wysłać tak, żeby dotarły przed końcem grudnia.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
-
- -#
- Kontakt:
adresy wyślę Wam w środę, bowiem wszystko co trzeba mam na komputerze w fabryce.
tymczasem pomyślności w nowym roku!
tymczasem pomyślności w nowym roku!
wysłałem wczoraj wieczorem.
poszło z poślizgiem, bo tak mnie męczył kaszel, że nie mogłem ustawić powiększalnika do powiększenia.
poszło z poślizgiem, bo tak mnie męczył kaszel, że nie mogłem ustawić powiększalnika do powiększenia.