wymiana zdjęć - runda 11. - styczeń 2013 r.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Halohalo.
Wczoraj dotarła przesyłka.
Ze swojej strony dopiero dzisiaj pierwszy raz od ponad miesiąca mogłem pociemniakować. Właśnie suszą się obrazki: grudniowy (najprawdopodobniej zapałczany pstryk lubelski) i styczniowy (najpewniej o tym, że Zawieprzyce to jednak nie Kana Galilejska). W poniedziałek zabieram papióry z D. K. ciemni i we wtorek powinny wyruszyć do adresatów.
Wczoraj dotarła przesyłka.
Ze swojej strony dopiero dzisiaj pierwszy raz od ponad miesiąca mogłem pociemniakować. Właśnie suszą się obrazki: grudniowy (najprawdopodobniej zapałczany pstryk lubelski) i styczniowy (najpewniej o tym, że Zawieprzyce to jednak nie Kana Galilejska). W poniedziałek zabieram papióry z D. K. ciemni i we wtorek powinny wyruszyć do adresatów.
dostałem. a że jeden obraz wart więcej niż tysiąc słów, więc wklejam.

Ostatnio zmieniony 15 gru 2015, 16:00 przez rbit9n, łącznie zmieniany 3 razy.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
skanowałem skanerem w pracy, a jak wiadomo pracuję w aptece, a nie w kotłowni, co można rozumieć, że skaner jest czysty jak łza.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
w zupie musi być włos, żeby konsument wiedział, jakiego koloru włosy ma kucharka.ArturN pisze:Na odbitce muszą być paprochy, inaczej można równie dobrze cyfrą robić.![]()
to znaczy, że zupa była z torebki.