wymiana koreksowa nr 39. - III. kwartał 2018 r.
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
siła i moc!
drugi kwartał ma się ku końcowi, zatem otwieram zapisy na trzeci kwartał 2018r. można się zapisywać do połowy (końca?) lipca.
lista chętnych:
rbit9n
drugi kwartał ma się ku końcowi, zatem otwieram zapisy na trzeci kwartał 2018r. można się zapisywać do połowy (końca?) lipca.
lista chętnych:
rbit9n
lista chętnych:
rbit9n
Jerzy
rbit9n
Jerzy
Ja bym się dopisał. Nie wiem tylko czy, jako świeży ciemniak, sprostam standardom.
jeśli nie spróbujesz, to się nie dowiesz.
Na żywo nie widziałem, ale przez monitor Twoje prace wyglądają bardzo obiecująco, takie chociażby portrety. Także śmiało...:)skpt pisze:Ja bym się dopisał. Nie wiem tylko czy, jako świeży ciemniak, sprostam standardom.
lista chętnych:
rbit9n
Jerzy
wosk
lista chętnych:
rbit9n
Jerzy
wosk
skpt
rbit9n
Jerzy
wosk
skpt
jeśli więcej chętnych nie ma, to dziś wieczorem losuję, jak tylko zrobię Cezara, taką sałatę. chyba że, chyba że, chyba że czujecie się na siłach każdy do każdego.
albo wakacyjną pocztówkę.
albo wakacyjną pocztówkę.
-
- -# mod
- Kontakt:
jeszcze ja...
załapię się jeszcze? Jaki rozmiar robimy?
się wie.zladygin pisze:jeszcze ja...
załapiesz. ogólnie trzymamy się formatu w okolicach A4, to jest krótszy bok ca. 20 cm, lub większy.Gringo997 pisze:załapię się jeszcze? Jaki rozmiar robimy?
Mogę zaoferować
jade po odbiór powiększalnika (wracam po kilku latach przerwy) i bede miał maskownice do 18x24 max za co z gory przepraszam! Postaram sie nadrobić zaangażowaniem;)
rbit9n pisze:załapiesz. ogólnie trzymamy się formatu w okolicach A4, to jest krótszy bok ca. 20 cm, lub większy.
jade po odbiór powiększalnika (wracam po kilku latach przerwy) i bede miał maskownice do 18x24 max za co z gory przepraszam! Postaram sie nadrobić zaangażowaniem;)
okay, przymkniemy oko, ale tylko pierwszy raz. jeśli nie brałeś udziału w wymianach, to wyślij mi swoje dane teleadresowe w PW.
dane wysłałem. prosiłbym Koledzy, żeby napisać w tym wątku, żeście zrobili, wysłali i otrzymali. nie bawmy się w głuchy telefon, bo nie licuje z powagą zabawy.
Kto tu jest kierownikiem komitetu kolejkowego? Gdzie zeszyt kolejkowy do zapisu? Bo ja bym się zapisał ponownie.
ja tu jestem kierownikiem tej szatni. numerki już rozlosowane, nie da rady wcisnąć, ale popatrzę do kapownika.