wymiana koreksowa nr 35 - III kwartał 2017
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
-
- -# mod
- Kontakt:
Po tygodniu udało mi się dotrzeć na pocztę i poszło w cztery strony świata...
z
z
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
faktycznie, dziś listonosz przyniósł paczkę od Zbyszka. co jest w środku? konsekwentnie nie wiem.
ja swoich jeszcze nie rozesłałem, ale pocieszam się, że Wojtek też nie.
to co panowie? robimy powtórkę kwartalną na koniec roku? też założenie pocztówkowe, wyjazdowe?
ja swoich jeszcze nie rozesłałem, ale pocieszam się, że Wojtek też nie.
to co panowie? robimy powtórkę kwartalną na koniec roku? też założenie pocztówkowe, wyjazdowe?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Muszę Cię zasmucić Piotrze - dziś moje pocztówki wyruszyły w drogę. Co prawda obrazki nie z dalekich wojaży, lecz z rowerowego siodełka, ale mam nadzieję, że rzucicie okiem. Dziękuję wszystkim Kolegom od których już dostałem piękne prezenty: Jerzemu, Michałowi, natomiast przed Zbyszkiem biję pokłony za pokaz techniki - cudnej i dotąd mi mało znanej. Więcej nie napiszę, by nie ujmować wrażeń innym.
Jestem jak najbardziej za...
Ja się waham. Raczej nie ruszę się z domu, ale kto wie?
-
- -# mod
- Kontakt:
Przecież nie trzeba się ruszać daleko. Wymiana koreksowa trochę mnie motywuje do działania. Jerzy, przecież wokół siebie masz niezrównany plener.
Ja wchodzę...
Wojtku, daj spokój. Technika bardziej prosta niż cep. Uciekam się do niej i do niej podobnych, bo nadal moja ciemnia w powijakach :(((
zladygin pomyślę, ale naprawdę trudno mi się robi takie zdjęcia. Rbit9n też mnie kiedyś namawiał do wysiłku, zobaczymy :)
Jurku, nie trzeba daleko jeździć. możesz wsiąść na rower, albo do WKD i pojechać do Nieporętu, a tam "morza szum, ptaków śpiew, złota plaża pośród drzew..."
tak czy siak, ja jutro postaram się wysłać. howgh!
tak czy siak, ja jutro postaram się wysłać. howgh!
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Ha, mam i ja pracę zladygina :) cool...
Nie musze iść daleko by zrobić zdjęcie, las jest kilometr od moich drzwi, problem jest potem ;) Ale cieszy mnie Wasza wiara we mnie...
Nie musze iść daleko by zrobić zdjęcie, las jest kilometr od moich drzwi, problem jest potem ;) Ale cieszy mnie Wasza wiara we mnie...
wosk, doszło! Dzięki! Mam już małą wystawę w domu :)
to ja dziś idę na pocztę, odbiorę i zarazem wyślę. mój trud skończoń.
rbit9n, zladygin, wosk, Farfurnia czy moglibyście napisać coś o więcej o technice? Chciałbym opisać akcję na blogu, a przy okazji załączyć miniaturkę prac - nie widzicie w tym żadnego problemu?
no to leżę. na stojąco.
-
- -# mod
- Kontakt:
Ze swej strony nie widzę problemu. Jak to sobie technicznie wyobrażasz?
z.
Rzuć okiem na ten wpis: http://foto.ujerzego.pl/2017/06/21/o-wy ... odbitkami/
Chciałbym znów napisać kilka zdań o akcji i parę refleksji dodać. Nie chcę po prostu zgadywać jak powstała Twoja praca, skąd się wziął jej ciekawy efekt itp. Farfurnia mi napisał (i mogę sobie porównać jego papier i mój), rabin ;) też się pewnie rozpisze. A same odbitki zeskanuję, umieszczę potem obrazek ok. 800 px długi.
Chciałbym znów napisać kilka zdań o akcji i parę refleksji dodać. Nie chcę po prostu zgadywać jak powstała Twoja praca, skąd się wziął jej ciekawy efekt itp. Farfurnia mi napisał (i mogę sobie porównać jego papier i mój), rabin ;) też się pewnie rozpisze. A same odbitki zeskanuję, umieszczę potem obrazek ok. 800 px długi.
-
- -# mod
- Kontakt:
Czytałem wcześniej :)
Czyli wysłać na priva. Podaj mi adres swojej poczty - ja mam konto na dżimajlu, przed małpą ksywka z koreksu.
z.
Czyli wysłać na priva. Podaj mi adres swojej poczty - ja mam konto na dżimajlu, przed małpą ksywka z koreksu.
z.