Galeria Pejzaż Łagodny
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Galeria Pejzaż Łagodny
Fajne te fale, tylko horyzont krzywy.
Galeria Pejzaż Łagodny
No niestety, zdałem sobie sprawę po zrobieniu zdjęcia.
Druga sprawa, ale to już zaraz po fakcie, to zauważyłem, że aparat był ustawiony na czas B, a robiłem z ręki.
No i tak wyszło, nawet ciekawie.
Jest ruch i dynamika.
Druga sprawa, ale to już zaraz po fakcie, to zauważyłem, że aparat był ustawiony na czas B, a robiłem z ręki.
No i tak wyszło, nawet ciekawie.
Jest ruch i dynamika.
Galeria Pejzaż Łagodny
... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
Galeria Pejzaż Łagodny
Czemu ta Mamiya taka nieostra po bokach?
Choć nie powiem, ma to swój urok.
Lubię takie zdjęcia.
Choć nie powiem, ma to swój urok.
Lubię takie zdjęcia.
Galeria Pejzaż Łagodny
Bokeh, DUTO jest w opisie.
... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
Galeria Pejzaż Łagodny
Dzień dobry,
nie wiedziałam gdzie się przywitać lubię dobrą fotografię i uznałam że może tu?
Zatem dzień dobry ponownie
Podobają mi się te smutne zdjęcia 4Ridera i podobają mi się te zdjęcia z aparatu Ami, są takie ulotne jak motyle,
ja lubię motyle i przyrodę i to wszystko fotografować ...
A to moje zdjęcie na przywitanie, aparat to lustrzanka Konica i negatyw Kodak, ale taki trochę stary już był:
Podobają mi się te smutne zdjęcia 4Ridera i podobają mi się te zdjęcia z aparatu Ami, są takie ulotne jak motyle,
A to moje zdjęcie na przywitanie, aparat to lustrzanka Konica i negatyw Kodak, ale taki trochę stary już był:
Po co mi stopy, skoro mam skrzydła?
FEAR - F*** Everyone And Run
Galeria Pejzaż Łagodny
Witamy poerwsza dame na pokladzie. Oby zostala. I byla aktywna. Witaj lolMs. Robot pisze:Dzień dobry,
Galeria Pejzaż Łagodny
aloha!Ms. Robot pisze:Dzień dobry,
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Galeria Pejzaż Łagodny
rbit9n, aloha!
skiper75, Witaj lol
skiper75, Witaj lol

Galeria Pejzaż Łagodny
To jeszcze jeden motylek, bo tu przywitano mnie miło w tym temacie forumowym:
Galeria Pejzaż Łagodny
Dama, i pewnie jeszcze dziewica.skiper75 pisze: ↑22 paź 2021, 16:53Witamy poerwsza dame na pokladzie. Oby zostala. I byla aktywna. Witaj lolMs. Robot pisze:Dzień dobry,
Motylek, który wkrótce odleciał.jpg
A ja jestem papieżem.
Galeria Pejzaż Łagodny
Proszę pana, nie mam w zwyczaju na skargi latać, ale zaglądanie nieznajomej w majtki to już chyba gruby ślizg na bananie
Ale mam dla pana motylka jeszcze jednego letniego, bo ja nie jestem taka obrażalska, a i mam podobnie chorego w rodzinie
Galeria Pejzaż Łagodny
A propos dam, to zawsze przypomina mi sie takie zdarzenie, ktore mialo miejsce ponoc w Warszawie miedzywojennej w tzw. towarzyskiej smietance. Jedna z dam z wyzszych sfer tak miala sie zwrocic do kelnera, ktory trzymal rece w kieszeni, gdy obslugiwal stolik:
“ Wycignij te rece z kieszeni jak z dama rozmawiasz, ty chuju na kaczych lapach”
“ Wycignij te rece z kieszeni jak z dama rozmawiasz, ty chuju na kaczych lapach”
Galeria Pejzaż Łagodny
Dwa obrazki z właśnie wywołanego Ilforda Pan 400. Próbowałem zrobić coś w stylu Jakuba tylko nie aż tak kontrastowo. No i pomysłu na tytuły podobne do jego tytułów też brak.
1. Mówią, że drzewa umierają stojąc. Wierzby rokity lubią jednak legnąć. 2. Mam wrażenie, że wszędzie i zawsze ktoś patrzy.
1. Mówią, że drzewa umierają stojąc. Wierzby rokity lubią jednak legnąć. 2. Mam wrażenie, że wszędzie i zawsze ktoś patrzy.
Fan Pentax'a.