Koszulka KOREXU
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
dobre pytanie, stara samoróbka mnie się sprała, a nie chce mnie się nowej robić. wolę pójść na łatwiznę.mack pisze:ciekawy jestem czy jeszcze da rade zamówić koszulkę ?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Michale! czy można zamówić takie koszulki jeszcze? może przez cupsell.pl? takie, czy z logo KOREX'u.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Witajcie :) koszulki będą - i w rozsądniejszej cenie niż na cupsell.pl. Niestety nie mam już kontaktu z firmą która robiła wcześniejsze koszulki - ale myślę że niebawem znajdę kogoś konkretnego. Jutro powinienem mieć breloki z drukarni :) Więc moja propozycja breloki w czerwcu a w lipcu koszulki :) Przygotuje kilka fajnych wzorów :)
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
- rafalartur
- -#
To również poczekamMichał Kowalski pisze:Witajcie :) koszulki będą - i w rozsądniejszej cenie niż na cupsell.pl. Niestety nie mam już kontaktu z firmą która robiła wcześniejsze koszulki - ale myślę że niebawem znajdę kogoś konkretnego. Jutro powinienem mieć breloki z drukarni :) Więc moja propozycja breloki w czerwcu a w lipcu koszulki :) Przygotuje kilka fajnych wzorów :)

Koszulka KOREXU
wiosna, kolejny sezon, może by coś drgnęło w temacie, a co na to kolega Michał Kowalski?
- figureliusz
- -#
Koszulka KOREXU
Bardzo, bardzo bym chciał koszulkę czarną z długim rękawem :(
Koszulka KOREXU
Ja też kce. Zwykłego t-shirta, czarnego.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
Koszulka KOREXU
Też biorę! ;)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka