Przekazywanka buciorowa
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- figureliusz
- -#
- figureliusz
- -#
ja swój obywatelski obowiązek spełniłem. w tym samym czasie señor Bucior budował stadiony, poszedł na drugą stronę tęczy, a potem wrócił, aby spocząć w cieniu wielkiej, khem, khem, góry. dobra, kto następny? kto będzie po mnie? dokąd zmierzamy? nie wiem jak u mnie z mobilnością, więc na razie zakładamy, że góra musi przyjść do Muhammada. albo pyk-cyk poślę pocztą, ale co w tedy z czwartą klatką?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
-
- -#
Kruca bomba! Ostatnio się zastanawiałem czy wziąć podróżnika i go oprowadzić, skoro już tu jest. Tylko nigdzie nie wyjeżdżam, mobilność zerowa, więc musiałbym go kopsnąć pocztą, jakby się na miejscu żaden przekazywankowiec nie objawił [; A ktoś, kto dostałby go, machnął by sobie sam auto, znaczy autoportret, bo po co komu jakieś machnięte auto ?
Tylko co powie na coś takiego guru operacji ? [;
Tylko co powie na coś takiego guru operacji ? [;
- figureliusz
- -#
Ty nie kombinuj tylko wywołuj. Się doczekać nie mogę czy to drzewo z głowy wyrastafigureliusz pisze:poczta jest wykluczona, zabroniona, wyklęta i przeklęta.enter.pisze moja durna żona i pisze dosłownie.spacja
musi być osobiście i musi być zdjęcie! wyślij

Ostatnio zmieniony 27 sty 2011, 23:43 przez fiakier, łącznie zmieniany 1 raz.
na bank wyrasta.fiakier pisze:czy to drzewo z głowy wyrasta
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
ale mam nadzieję, że się mylę.
- figureliusz
- -#
eee... bym wiedział, to sam sam bym wywołał. w rodzinalu, o!
- figureliusz
- -#
negatyw wywołany (dzięki minolciarz, skorzystałem z Twojego sposobu)
Rollei Superpan 200, Rodinal 1+100, 20stC, 25 minut, agitacja po 2 przewrotki w 1, 2, 4, 8, 16 i 24 i ostatnia minuta merdałem.
Wygląda, że coś wyszło, za to skaner w pracy (Epson 4990) postanowił się zbiesić i nie chce skanować transparentnych.
Powalczę dzień, dwa ze sterownikami, jak się nie uda, to może ktoś ze stolicy pomoże?
F
Rollei Superpan 200, Rodinal 1+100, 20stC, 25 minut, agitacja po 2 przewrotki w 1, 2, 4, 8, 16 i 24 i ostatnia minuta merdałem.
Wygląda, że coś wyszło, za to skaner w pracy (Epson 4990) postanowił się zbiesić i nie chce skanować transparentnych.
Powalczę dzień, dwa ze sterownikami, jak się nie uda, to może ktoś ze stolicy pomoże?
F