No ja bez bicia przyznaję że za tą decyzją nie stała logika. To po prostu rewelacyjnie przemyślany gadżet, a do tego perełka designu.
co właśnie wywołałeś?
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
co właśnie wywołałeś?
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
co właśnie wywołałeś?
I tak trzeba, radość obcowania z rzeczami sprawiającymi przyjemność. Pół biedy jeśli chodzi o gadżet, gorzej jeśli o kolejny system...
co właśnie wywołałeś?
To jest inny wariant procesu decyzyjnego (nie gorszy niż ten oparty na logice), gdzie argumentem są emocje.
Wiem, bo sam tak mam i często z tego korzystam - wbrew logice.
_________________________________________________________________________________
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
co właśnie wywołałeś?
O to to
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
co właśnie wywołałeś?
Trudno zaprzeczyć...,
... ale i trudno powstrzymać się - nawet jeśli to wbrew logice (no bo po co mi to?) - skoro nie dość że to ładne i świetnie wykonane, to jeszcze pracuje z taką gracją, że trudno powstrzymać się przed naciskaniem guzika, nawet jeśli w środku nie ma filmu.
_________________________________________________________________________________
co właśnie wywołałeś?
Ooooo!
Z podobnych cacek to ostatnio mogłem zaznać przyjemności naciskania guzika w takim modelu:
W tym przypadku logika góruje nad emocjami - przynajmniej na razie
Z podobnych cacek to ostatnio mogłem zaznać przyjemności naciskania guzika w takim modelu:
W tym przypadku logika góruje nad emocjami - przynajmniej na razie
co właśnie wywołałeś?
Przynajmniej nie musicie chodzić na siłownię. No i panny jakoś tak chętniej lecą na większy sprzęt