jak nie poprawne jak poprawne. przecież sami tzw. wierzący inaczej nazywają siebie poganami. mamy byc mONdrzejsi od kury?? no bez jaj :DBasil pisze:no to już jest niepoprawne politycznie stwierdzenienord pisze:powiedzmy wprost- to święta pogańskiejac123 pisze:No ale w tej tabeli to są "święta" słowiańskie, a nie chrześcijańskie.
to są święta dla wierzących "inaczej"
Kalendarz Korexu 2012 !
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Re: odp.
tabela jest niekompletna. oczywiście brakuje Dnia Śmiechały.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Kajka i Kokosza wycinałem ze Świata Młodych. komiksy drukowane były chyba w czwartki. oprócz Kajka i Kokosza, miałem wycięte Binio Billa, Monstrum i kilka Tytusów.Basil pisze: o,widzę że ktoś tu jeszcze Kajko i Kokosza pamięta :D
parada wspomnień: http://na-plasterki.blogspot.com/2010/0 ... odych.html
ps. piszą, że w sobotę raczej: http://www.swiatmlodych.pl/
Ostatnio zmieniony 21 gru 2011, 12:46 przez rbit9n, łącznie zmieniany 1 raz.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
- figureliusz
- -#
na przykład Rork:Basil pisze: ech...było sporo fajnych komiksów wydawanych przez Fantastykę

a z tym bym się nie zgodził, jak dobrze poszukać, można bardzo dużo ciekawych komiksów znaleźć. to nie lata dziewięćdziesiąte, gdzie na rynku niepodzielnie królował TM-Semic i kaczory donaldy.Basil pisze: teraz to tylko manga albo marvel...
Ostatnio zmieniony 21 gru 2011, 14:56 przez rbit9n, łącznie zmieniany 2 razy.
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
O kalendarzu pamiętam.. i wiem że się przeciąga - miałem obiecaną dobrą cenę... ale trwają negocjacje - projekt wstepnie gotowy - czekam tylko na sensowna oferte cenowa.... chcialem aby bylo przed Świetami ale chyba mi sie nie uda... :(
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
nic się nie dzieje Michale, oczekiwanie umilamy sobie soczystą dyskusją na temat wyższości niedzieli nad poniedziałkiem lub na odwrót ;)
Ostatnio zmieniony 22 gru 2011, 21:31 przez nord, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- -#