No przecież ani nikt się nie kłóci, ani na siebie nie wkurza na siebie i innych ani nie wyzywa, ani nie jest zły na tę czy inną grupę z wymienionych.
Przypomniała mi się bajka o ani...
daxcat pisze:czyli normalny, zdrowy człowiek bedzie jak zwykle płacił drożej?
Czyli, że co? Emeryt, rencista i student, to nienormalni ludzie? Czy może już nie ludzie?
O coś się dzieje !?
panowie dajcie sobie spokój .
jak już chcecie robić wojnę to chociaż na polu fotograficznym.
A tu znów Emeryci i renciści jak TVP .
Jeszcze tylko brakuje Ojca dyrektorka PIS i PO a na deser Palikota.
Panowie tylko bez polityki.
Cholerka , chyba dolałem oliwy do ognia ?
ja nikogo nie obrażam
tylko ze są bilety NORMALNE i Ulgowe a skoro "nie normalne" wiec coś musi być z nimi nie tak.... (prosze o wybaczenie tego kto nie uzna mojego humoru za śmieszne)
No to wracając do tematu....
Kwota 2000 to już jest poziom cenowy drewniaków dobrych firm, gdzie dostęp do osprzętu jest bardzo prosty. LF na ławie można z prostym szkłem kupić za 1600 zł, a za 2000 praktycznie nówkę.
Inicjatywa fajna, wygląda też fajnie, ale cena według mnie zbyt wysoka, aczkolwiek zdaje sobie sprawe, że to kosztuje.
sweetek pisze:No to wracając do tematu....
Kwota 2000 to już jest poziom cenowy drewniaków dobrych firm, gdzie dostęp do osprzętu jest bardzo prosty. LF na ławie można z prostym szkłem kupić za 1600 zł, a za 2000 praktycznie nówkę.
Inicjatywa fajna, wygląda też fajnie, ale cena według mnie zbyt wysoka, aczkolwiek zdaje sobie sprawe, że to kosztuje.
Nowy LF za 2000 ?
możesz dać przykład ?
Oczywiście pomijając wyjątki i super okazje .
Nie wiem dokładnie co ten motyl potrafi , ale jeśli to samo co SH to 2000 to całkiem dobra i normalna cena za Nowy nie używany towar..
[ Dodano: Nie 12 Sie, 2012 ]
roa pisze:w sumie racja, za 2000pln kupiłem sinara F2
ROA a ty jesteś ON czy ONA , bo jakoś nie mogę załapać ?
Ale ja pisze o wspólłczesnych - nowych drewniakach, bardziej typu Shen Hao, wista, tachinara niż FKD, różnica jest spora w jakości, wykonaniu i komforcie.....