J.A. pisze: ↑16 gru 2021, 11:41
Ale zadam pytanie potencjalnie wiedzącym.
Najlepiej by było gdyby taka aktualizacja była przyrostowa tzn. bez usuwania w kopii postów usuniętych na forum (serwerze). Pomijając kwestię usuwanych postów to w wątkach jest sporo wartościowych rzeczy, a jak wiemy twierdzenie, że w internecie nic nie ginie jest złudne...
oKuba pisze: ↑16 gru 2021, 11:45
aka, Nie wiedzialem, ze Ty taki archiwator jestes
No właśnie nie jestem. Kiedyś próbowałem wykonać kopię AT i mi się nie udało, a potem zniknęło na chyba 2 lata i odrodziło się, ale bez możliwości skutecznego wyszukiwania wśród historycznych postów. Tak że wiesz....
Nieodżałowane i wielokrotnie tu wspominane, Aparaty Tradycyjne- tak się nazywało
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
Imperitus pisze: ↑16 gru 2021, 12:15
Nieodżałowane i wielokrotnie tu wspominane
Dzieki za info. Taka sielanka tam byla? Dlaczego padlo?
Panie, tam to były awantury... Klasyczna anarchia i grupy destrukcyjne, praktycznie bez administracji albo z administracją samozwańczą. Aż właściciel "zniknął" forum i i sam też zniknął z zasięgu zainteresowanych. To co jest teraz, to wysiłek kilku zapaleńców i chwała im za tę reinkarnację!
Edit: Udało się zachować galerię, a tam jest sporo wartych obejrzenia zdjęć.
Imperitus pisze: ↑16 gru 2021, 12:15
Nieodżałowane i wielokrotnie tu wspominane
Dzieki za info. Taka sielanka tam byla? Dlaczego padlo?
Padło przez grupę lewaków i Czwartego (wtedy jeszcze Trzeciego), którzy nieustannie wszczynali awantury natury polityczno-ideologicznej (coś jak teraz totalna opozycja), nie dało się normalnie funkcjonować z nimi. Aha, no i nie było żadnego moderatora (coś w sumie tak jak tutaj).