Przekazywanka buciorowa
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- figureliusz
- -#
- figureliusz
- -#
Troszkę mi się zwlekło - przez prawie miesiąc jak nie siedziałem w pracy to kląłem padający deszcz:(. Zrobiłem na razie jedną klatkę, zaś jutro mam nadzieję na pozostałe dwie. Później następna osoba - mam jednego wstępnie zainteresowanego w Lublinie:). Oczywiście mile widziane dalsze zgłoszenia:).
P.S. Filma podeślę Ci ja:). Oczywiście zapasowy RS się w plecaku znajdzie:).
Pozdrawiam
P.S. Filma podeślę Ci ja:). Oczywiście zapasowy RS się w plecaku znajdzie:).
Pozdrawiam
- figureliusz
- -#
Oto dokonało się
. Bucior popatrzył na wzgórze zamkowe w Lublinie, pola pod Jastkowem i skansen w Holi (to już dzisiaj było). Czekam teraz na zgłoszenia chętnych aby następną osobę uwiecznić i film do Figureliusza przesłać.
Do 11 listopada włącznie siedzę w Lublinie (chociaż jutro po południu jadę do Turobina - to taka miejscowość jest). 12-14 planuję pod Jasną Górą. W tych miejscach mogę dokonać dalszego transferu Buciora:).
Aha - na 70% (zależy, kiedy organizator imprezy poda Komunikat) w ostatni "łykent" listopada wybiorę się do Wrocławia - to jakby wcześniej nikt nie chciał przytulić Buciora
.
Pozdrawiam.

Do 11 listopada włącznie siedzę w Lublinie (chociaż jutro po południu jadę do Turobina - to taka miejscowość jest). 12-14 planuję pod Jasną Górą. W tych miejscach mogę dokonać dalszego transferu Buciora:).
Aha - na 70% (zależy, kiedy organizator imprezy poda Komunikat) w ostatni "łykent" listopada wybiorę się do Wrocławia - to jakby wcześniej nikt nie chciał przytulić Buciora

Pozdrawiam.
- figureliusz
- -#
ja byłbym chętny, ale licho u mnie z czasem. choć można by coś wykoncypować.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- figureliusz
- -#
pomyślę. moi rodzice mają zamiar wybrać się do Rzeszowa. musiałbym ew. ich poprosić o odbiór aparatu od Piotra.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
- figureliusz
- -#
oj, niestety chyba nie da rady. wyjazd na wariackich papierach szykowany. nie wiem czy daliby radę odebrać aparat od Piotra lub vice versa.