¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ wymiana zdjęć - runda 18. - sierpień 2013 r.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
hmmm... może zacznę przepowiadać na tematy polityczno-gospodarcze?sweetek pisze:A rbit9n wieścił jeszcze niedawno kryzys jakiś....
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
ja też, aż musiałem sprawdzić liczebność uczestników poprzednich wymianek.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
będzie i na to czas...
właśnie wylazłem ze ściemni, także na dobranoc: https://www.youtube.com/watch?v=es-RflV ... 30&index=2
właśnie wylazłem ze ściemni, także na dobranoc: https://www.youtube.com/watch?v=es-RflV ... 30&index=2
rbit9n pisze:będzie i na to czas...
właśnie wylazłem ze ściemni...
W nocy to się śpi, a nie ściemnia...
[ Dodano: Czw 01 Sie, 2013 ]
Jakby wszyscy do wszystkich, toby mi teraz nie starczyło odbitek ;)taharii pisze:Robi wrażenie, aż żałuję, że to nie wszyscy do wszystkich, zresztą byłem przekonany, że tak to działa ;>
a propos kryzusy, grafik wysyłek za lipiec:sweetek pisze:A rbit9n wieścił jeszcze niedawno kryzys jakiś....

ten był wyjątkowo lichy, ale ostatnie miesiące też wymagały ode mnie niezłej gimnastyki w arkuszu kalkulacyjnym.
adresy wysłane z dwoma wyjątkami, czekam jeszcze na adresy od kol. jamajczyka, jeśli czyta, to proszony jest o podanie ich na mojego maila.
WYSŁAŁ:
Pikusław
NIE WYSŁAŁ:
rbit9n
J.A.
mack
taharii
Jerzy
sweetek
wesu
jerezano
lucat
Kubaharry
Arnold
ramzes1702
jamajczyk
WYSŁAŁ I ODEBRAŁ (jego trud skończon):
=====================================
Pikusław
NIE WYSŁAŁ:
rbit9n
J.A.
mack
taharii
Jerzy
sweetek
wesu
jerezano
lucat
Kubaharry
Arnold
ramzes1702
jamajczyk
WYSŁAŁ I ODEBRAŁ (jego trud skończon):
=====================================
podkarpacie, ostatni bastion fotograficznego kaczyzmu i analogowej reakcji. podczas gdy lud pracujący miast i W.S.I. cieszy się z cyfrowej rewolucji, podkarpacie jątrzy światłem ciemniowym, zatruwa atmosferę metolem, hydrochinonem i fenidonem. cały postępowy świat powinien wypowiedzieć analogowym talibom z podkarpacia, by żyło się lepiej! by żyło się lepiej wszystkim!jerezano pisze: Czy Rzeszów to jakaś Mekka fotografii analogowej? Jakaś wylęgarnia odbitek srebrowych ? ;)