Przekazywanka buciorowa
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- figureliusz
- -#
Pozostawię w takim razie jeszcze 2 pytania otwarte:
1. flaga czy nie (chyba nie, skoro są takie głosy i moja wizja na tym nie ucierpi
2. 3 czy 4 zdjęcia? przy 4 jest minimalnie większy koszt bo film wychodzi na 3 osoby a nie na 4, ale wtedy mamy 3 zdjęcia z sensem (i z buciorem) i jedno z przekazywaczem. W opcji economic - 3 zdjęcia (4 osoby na film) mamy tylko 2 zdjęcia z sensem :) jeśli pozostaje opcja fotografowania przekazywacza
1. flaga czy nie (chyba nie, skoro są takie głosy i moja wizja na tym nie ucierpi

2. 3 czy 4 zdjęcia? przy 4 jest minimalnie większy koszt bo film wychodzi na 3 osoby a nie na 4, ale wtedy mamy 3 zdjęcia z sensem (i z buciorem) i jedno z przekazywaczem. W opcji economic - 3 zdjęcia (4 osoby na film) mamy tylko 2 zdjęcia z sensem :) jeśli pozostaje opcja fotografowania przekazywacza
ja byłem na "urlopie" trzydniowym. mam usprawiedliwienie od lekarza.figureliusz pisze:Jak wszędzie milcząca większość... milczy :/
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- figureliusz
- -#
Bucior - to imię mówi samo za siebie :)
Lewy but wojskowy, typ zwany popularnie bundeswera, kolor czarny, zakurzony i wymięty, ale nie śmierdzący. Rozmiar chyba 42, sznurówka sztuk raz - cała.
Gdyby był drugi do pary to długo jeszcze nadawałyby się do chodzenia.
Ciekawa jest historia, jak but to nas trafił:
Na jakiejś kretyńskiej konferencji prasowej czy innym spotkaniu organizowanym przez jakiś przekreatywny dział marketingu, taki but był wręczany w paczce promocyjnej obecnym redaktorom różnych pism.
Od tej pory but stał sobie w redakcji, aż do teraz...
Teraz stoi pod moim biurkiem :)
Lewy but wojskowy, typ zwany popularnie bundeswera, kolor czarny, zakurzony i wymięty, ale nie śmierdzący. Rozmiar chyba 42, sznurówka sztuk raz - cała.
Gdyby był drugi do pary to długo jeszcze nadawałyby się do chodzenia.
Ciekawa jest historia, jak but to nas trafił:
Na jakiejś kretyńskiej konferencji prasowej czy innym spotkaniu organizowanym przez jakiś przekreatywny dział marketingu, taki but był wręczany w paczce promocyjnej obecnym redaktorom różnych pism.
Od tej pory but stał sobie w redakcji, aż do teraz...
Teraz stoi pod moim biurkiem :)
- figureliusz
- -#
Ogromna prośba.
Nagłówek bloga będzie wyglądał mniej więcej tak:

Obrazki tymczasowo zapożyczyłem sobie z aGencji, głową z butem zajmę się sam, ale jeśli ktoś byłby tak miły i udostępnił mi albo dał linka do obrazka drogi wijącej się w dal aż do horyzontu w układzie poziomym - będę niezwykle wdzięczny i umieszczę w dziale podziękowań
Chciałbym mieć obrazek zdobyty legalnie
Jak na razie blog wygląda tak:
Blog Buciora
Matówka doszła, więc wymienić, spakować i możemy zaczynać
F.
Nagłówek bloga będzie wyglądał mniej więcej tak:

Obrazki tymczasowo zapożyczyłem sobie z aGencji, głową z butem zajmę się sam, ale jeśli ktoś byłby tak miły i udostępnił mi albo dał linka do obrazka drogi wijącej się w dal aż do horyzontu w układzie poziomym - będę niezwykle wdzięczny i umieszczę w dziale podziękowań

Chciałbym mieć obrazek zdobyty legalnie

Jak na razie blog wygląda tak:
Blog Buciora
Matówka doszła, więc wymienić, spakować i możemy zaczynać
F.
- figureliusz
- -#
Wakacje to nie najlepszy moment na rozwijanie takich akcji, ale jednak, w końcu, już dziś (albo najdalej jutro) aparat trafia do Jerzy'ego i ruszamy :)
Zapraszam na www.dzikakaczka.pl/bucior, gdzie będę zamieszczać relację z podróży Buciora.
Kto będzie następny? Nie mam pojęcia
Umawiajcie się z Jerzy'm
F
Zapraszam na www.dzikakaczka.pl/bucior, gdzie będę zamieszczać relację z podróży Buciora.
Kto będzie następny? Nie mam pojęcia

F
Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 23:19 przez figureliusz, łącznie zmieniany 1 raz.
- figureliusz
- -#
- figureliusz
- -#
- figureliusz
- -#