Paranoja

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

nipen
-#

Post autor: nipen »

Rbit9n, jak się okazuje, to za mało, przeczytaj jeszcze raz. Malfas, emocje Cię zjadają... . Pozdrawiam i życzę dobre nocy :).
wn
-#

Post autor: wn »

Witam. Ponieważ też głównie czytam forum, mam taką propozycję. Jak rozumiem ograniczenie dotyczy ilości postów, może niech dotyczy ono czasu rejestracji. Nie wiem na ile takie ograniczenie będzie skuteczne, ale niech to ktoś przemyśli - może coś pozytywnego z tego wyniknie. Pozdrawiam.

nipen: też lekko się zirytowałem na myśl że nie będę mógł skorzystać z tego działu (a planowałem, nie wiedząc o ograniczeniu), ale trudno mieć jednak pretensję do osoby prywatnej że takie a nie inne zasady sobie ustaliła. Wszak nie płacisz za obecność tutaj. Nie płacisz - nie wymagaj (parafrazując znane przysłowie).
Malfas
-#

Post autor: Malfas »

nipen, to Ciebie zjadają emocje i widac to juz od pierwszego postu, ja się tylko smieje z Ciebie własnie

a gdybys troche lepiej czytal forum, co niby czynisz, to wiedziałbys juz dawno ze jest takie a nie inne ograniczenie, o którym wiedza chyba wszyscy
bo nawet ja wiem, choc z działu giełda nie korzystałem i zadnego komunikatu nigdy nigdzie nie widziałem

wn, obawiam sie ze takie rozwiazanie jest......
choc zdrugiej strony moze i jest mozliwe
dawno nie miałem głebszej stycznosci z phpbb by Przemo i nigdy nie stosowałem takich ograniczen, jedynie grupy userów i ukrywanie działów lub for, ewentualnie cakowity zakaz pisania, nigdy nie mialem potrzeby takich zakazów jaki Tu został bardzo słusznie wprowadzony stosowac, wiec nawet nie wiedzialem o takiej mozliwosci
tak czy siak Twoj pomysl jest całkiem niegłupi, i bylby chyba nawet lepszym rozwiazaniem
ODPOWIEDZ