problemy z dzialaniem
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
ja w pracy w FF mam ustawione czyszczenie po wyjściu z programu, więc co dziń loguję się na nowo i nigdy nie miałem problemu w postaci podwójnego logowania.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
idzie przywyknąć.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Witajcie.. informacja do osób u których pojawiły sie w/w problemy - prosze o wyczyszczenie pamieci podrecznej przegladarki i sprawdzenie czy problemy nadal wystepuja.. powinno juz byc ok ;)
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
Witam, ostatnio mam problemy z publikowaniem postów: albo trwa to baardzo długo zanim post się opublikuje (nawet 2 minuty, przeglądarka wyświetla mi cały czas "oczekiwanie na korex.net.pl) albo wywala mi jakiś błąd typu
Wiadomo może co to jest? ;) Pozdrawiam
Kod: Zaznacz cały
Error in posting
DEBUG MODE
SQL Error : 2006 MySQL server has gone away
UPDATE phpbb_forums SET forum_posts = forum_posts +1, forum_last_post_id = 22233 WHERE forum_id = 2
Line : 663
File : functions_post.php
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
mam podobne objawy jak trumil9 i weesee bez względu na system i prox jakiego używam aktualnie. co mnie tym bardziej dziwi.
Wyszukiwarka dziala nastepujaco
Podaje wszystkie wyniki gdy markujemy tematy ale pokazuje "zero" gdy zaznaczamy posty
Nie pokazuje w wyszukiwarce zarejestrowanego uzykownika, ale uzytkownika mozna znalezc wchodzac z listy uzytkownikow
W profilu pokazuje ostatni post uzytkownika ale "zero" wynikow gdy chcemy zobaczyc wszystkie posty danego uzytkownika
Podaje wszystkie wyniki gdy markujemy tematy ale pokazuje "zero" gdy zaznaczamy posty
Nie pokazuje w wyszukiwarce zarejestrowanego uzykownika, ale uzytkownika mozna znalezc wchodzac z listy uzytkownikow
W profilu pokazuje ostatni post uzytkownika ale "zero" wynikow gdy chcemy zobaczyc wszystkie posty danego uzytkownika
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Mam nadzieję ze o to chodziło.. sprawdzilem przetestowalem i powinno byc ok...
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt: