wymiana koreksowa nr 31. - wrzesień/październik 2016 r.
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Dziś dostałem ładną cyjanotypię i już oprawioną.Nie bądź Zbyszku taki skromny ,mnie się podoba.
jacek
dostałem wczoraj eleganckie widoki z Bieszczadów. dziękuję Jacku.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Jak jechałem w lipcu w Bieszczady to pomyślałem wpadnę do rbita ,ale by się zdziwił.Ale to nieładnie tak no i trzeba było szybko zjawić się po odbiór domku w Smereku.
jacek
od razu zdziwił. a nawet jeśli, to nie dałby po sobie tego poznać. w każdym razie był to okazja jakich mało, bo były to ostanie dni bezrobocia, a teraz to granatem mnie od apteki nie oderwie, tyle roboty w apcie.
ps. chyba się Wojtkowi nie spodobały moje wypociny, bo się nie pochwalił, że je dostał.
ps. chyba się Wojtkowi nie spodobały moje wypociny, bo się nie pochwalił, że je dostał.

"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
A figa! Dostałem i bardzo się spodobały - nabrałem wręcz ochoty na jakiegoś warmtona. A chwalę dopiero, bo wiadomo jak to przed Świętem dorwać się do kompa.rbit9n pisze: ps. chyba się Wojtkowi nie spodobały moje wypociny, bo się nie pochwalił, że je dostał.
Ogłaszam wszem - dostałem dwa ładne powiększenia w ciepłych brązach z motywami roślinnymi (i nie chodzi o trawkę

Dzięki!
aha, to fajno fajn. jak to się mówi: kamień spadł mi z serca. no i jedno, pamiętaj, że te wyjątkowo ciepłe brązy to zasługa Ansco 81, także tego.