Galeria - na każdy temat i dla każdego
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Galeria - na kazdy temat i dla kazdego
Co tak ziarniście jakbyś forsował do 250 

Takie ziarno unosilo sie w powietrzu 

O pryskaniu wodą z własnego rozpylacza słyszałem, ale żeby ziarnem sypać?
Kazdy ma tam jakies swoje tricki
Cieszyn, Cmentarz Żydowski, 2/40mm, Foma 200.
Bardzo fajna miejscowka, zwłaszcza pod IR. Piękny profil terenu, praktycznie cały porośnięty bluszczem. Niestety mialem tylko chwile i bylem niezbyt przygotowany. Moze następnym razem..

Bardzo fajna miejscowka, zwłaszcza pod IR. Piękny profil terenu, praktycznie cały porośnięty bluszczem. Niestety mialem tylko chwile i bylem niezbyt przygotowany. Moze następnym razem..
Ostatnio zmieniony 17 cze 2023, 08:26 przez oKuba, łącznie zmieniany 2 razy.
- technik219
- -#
Nie bylo. Pisalem, ze to dobra miejscowka na IR, ale ja nie mialem czasu i nie bylem przygotowany
Wiadomo. Tam IR trzeba w nocy, kiedy oni wychodzą i można ich w ten sposób sfotografować.
- technik219
- -#
oKuba, śliczne kadry. To jedna z moich ulubionych miejscówek w moim rodzinnym mieście, bardzo fotogeniczny zakątek.
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
Imperitus Dzieki. Twoje rowniez sie podobaja. Mialem niestety zbyt malo czasu na dluzszy rekonensans, z kolegami niezbyt fotograficznymi. Miejscowka super. Mam nadzieje, ze zawitam ponownie tego lata.
Z innej beczki. Nie wiem czy znasz taki maly browar Konicek, calkiem niedaleko w Vojkovicach po czeskiej stronie? Zacny! Jak tylko jestem w okolicy, to pielgrzymuje
Z innej beczki. Nie wiem czy znasz taki maly browar Konicek, calkiem niedaleko w Vojkovicach po czeskiej stronie? Zacny! Jak tylko jestem w okolicy, to pielgrzymuje
oKuba, nie pijam piwa, zatem niestety nie. 

"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
To nawet nie z pobudek ideologicznych, po prostu mi nie smakuje.