Nie tacy my straszni.Agacziks pisze:Cześć.
Godzinę wertuje tematy by napisać w jak najbardziej pasującym (co byście mnie od razu nie zjedli tutaj;)
I bardzo dobrze, bo to ostateczność.Agacziks pisze:A więc szukam sugestii porady logistycznej w sumie. Bo sprzet mam ogarniety i z grubsza wybrany. Od razu powiem, że moja łazienka jest za mała i zero funkcjonalności.
Dobrze jak jest, ale nie jest to wymóg konieczny.Agacziks pisze:Mam jednak super nadający sie na ciemnie oddzielny pokój, który można zaadaptować na pod wszystko, tylko nie ma ... dostępu do bieżącej wody.
Oczywiście. Film wywołany w koreksie, też można przenieść do innego pomieszczenia.Agacziks pisze:Przewertowałam już podręczniki artykuły i forum i może to pytanie jest głupie - z góry przepraszam, ale czy odbitke juz utrwaloną mogę płukać w innym pomieszczeniu?
Z utrwalacza do wiaderka z wodą, a potem do łazienki.Agacziks pisze:(chodzi mi o bezpośrednio po utrwaleniu ..powiedzmy przeniesienie jej do łazienki i płukanie pod bieżącą wodą jak bóg przykazał)?
Nie da się. Wodę trzeba zmieniać. Nie trzeba mieć bieżącej wody, ale trzeba mieć gdzie ją wylewać. A zmieniać trzeba kilka razy. Jeżeli będziesz robić na barycie, to i ze 20 razy. A bieżąca woda to dla bogaczy. Nie trzeba lać godzinami. Wystarczy zmieniać wodę co kilka min.Agacziks pisze:a moze macie jakies inne patenty które mogłabym wykorzystać nie wychodząc podczas procesu z mojej ciemni bez wody?
Szkoda.Agacziks pisze:(zastrzegam, że jesteśmy świeżo po remoncie i kłucie ścian i podciąganie wody nie wchodzi w grę;))
A na marginesie, to nie kłucie, tylko kucie.