Kilka dni temu zawitałem na Waszym forum. Pisałem o sprzęcie jaki mam i o tym, co dalej ze swoją lustrzanką...rikoh kr10m... zdarzyła się tragedia...z mojej winy fuji zakończył swoje życie...i dlatego zaczynam szukać nowego aparatu...
ciągnie mnie do fuji...
zawsze pociągały mnie lustrzanki..
i alternatywa na to wszytsko aparat z bagnetem k...może pentax? ale jaki? pomóżcie mi bardzo proszę...
pomóżcie
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
-
- -#
pomóżcie
Ostatnio zmieniony 14 sty 2014, 21:34 przez arthrawn76, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- -#
-
- -#
No proszę Cię... to jest poważne forum.nord pisze:a co jest nie tak z tytułowym 'pomóżcie"?

Taki tytuł może dotyczyć wymiany paska w snopowiązałce, metod na pozbycie się pryszczy albo pomocy w sprawie przewozu mebli.
Czy tytuł nie powinien choć sugerować treści posta?
Coś ewidentnie namieszałeś.arthrawn76 pisze:to ile trzeba czekać na aktywację konta? Tyle ile na wizę do USA???
Ale widzę, że już sobie poradziłeś.
Pozdrawiam, Bartek.
jeżeli autor zdecydował się na taki tytuł, to tylko i wyłącznie jego sprawa. treść wątku doskonale wyjaśnia w jakim zakresie potrzebna jest pomoc. no ale dla chcącego, jest powód do czepialstwa. jeżeli cię to irytuje, proponuje zwrócić się do niego bezpośrednio. mnie irytują inne rzeczy i zwyczajnie czekam na rozwój wypadków.enthropia pisze:nord pisze: Czy tytuł nie powinien choć sugerować treści posta?
pozdrawiam.