głowica kolorowa
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
głowica kolorowa
witam mam powiększalnik opemus6 i chciałbym wywoływaćw kolorze wiem że to trudne jest droża hemi,czeba mieć idealne warynki ale chciałem sprubować i chciłbym sięzorientować ile kosztuje kolorowa głowica i gdzie morzna jom kupić?????????
kamil
ja przepraszam bardzo administrację, wiem ze nie powinienem, sam robię wiele byków, ale już nie mogę patrzeć na te wypociny
szanowny kam136, ile Ty masz lat? wybacz, możne po prostu o czymś nie wiemy, może jesteś chory, opóźniony w rozwoju ( nie bierz tego jako obrazy, ludzie śmieją się z choroby downa ( wybacz nie chce mi się sprawdzać pisowni ) ale to tak samo choroba jak stwardnienie rozsiane czy białaczka, ciężka i trudna ) czy cierpisz na jakieś inne schorzenie. powiedz nam, łatwiej będzie zrozumieć to co chcesz nam przekazać, o co pytasz, a przede wszystkim łatwiej to przyjąć w takiej postaci jakiej jest.
Pozdrawiam Michał
szanowny kam136, ile Ty masz lat? wybacz, możne po prostu o czymś nie wiemy, może jesteś chory, opóźniony w rozwoju ( nie bierz tego jako obrazy, ludzie śmieją się z choroby downa ( wybacz nie chce mi się sprawdzać pisowni ) ale to tak samo choroba jak stwardnienie rozsiane czy białaczka, ciężka i trudna ) czy cierpisz na jakieś inne schorzenie. powiedz nam, łatwiej będzie zrozumieć to co chcesz nam przekazać, o co pytasz, a przede wszystkim łatwiej to przyjąć w takiej postaci jakiej jest.
Pozdrawiam Michał
Jaja sobie robisz.......???.....zapewne........???kam136 pisze:witam mam powiększalnik opemus6 i chciałbym wywoływaćw kolorze wiem że to trudne jest droża hemi,czeba mieć idealne warynki ale chciałem sprubować i chciłbym sięzorientować ile kosztuje kolorowa głowica i gdzie morzna jom kupić?????????
ekhmmm Wybacz- ale- człowieku- Ty się opanuj- wiesz co to jest przysłona choćby? Albo jak nastawić cokolwiek w aparacie? Albo do czego służą Google? Zadajesz ogromne ilości pytań, na które odpowiedzi już padły. No i piszesz z błędami... Jakim cudem Ty zdałeś z polskiego? Idziesz do trzeciej gim, myślę, że zdążyli Ci przez 8 lat nauki wbić do rycerskiego(zakutego) łba choćby podstawowe zasady ortografii?
Ty na razie to spróbuj kupić w kiosku najtańszą kliszę, załóż do aparatu, zrób ją według światłomierza i zanieś do fotografa.
PS: Tu nie da się podglądać zdjęcia po zrobieniu, trzeba je najpierw wywołać.
Ty na razie to spróbuj kupić w kiosku najtańszą kliszę, załóż do aparatu, zrób ją według światłomierza i zanieś do fotografa.
PS: Tu nie da się podglądać zdjęcia po zrobieniu, trzeba je najpierw wywołać.
prawdę powiedziawszy, nie chce mnie się bawić w "panią od polskiego". no i szkoda mi czerwonej czcionki marnować na poprawianie błędów kolegi.Malfas pisze:ja przepraszam bardzo administrację, wiem ze nie powinienem, sam robię wiele byków, ale już nie mogę patrzeć na te wypociny
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr