Galeria - na każdy temat i dla każdego

Jak pokazac fotografie? Albumy, Passe partout, podklejanie zdjęc, prezentacje i strony www

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

aka
-#

Post autor: aka »

miki11 pisze: 03 lut 2026, 14:15
aka pisze: 03 lut 2026, 13:39 Ten dżentelmen to przekombinuje po całości ;-)
Mógłby jakiś lepszy lumpex odwiedzić :-)
Cala kasę ładuje w sprzęt i podróże, na kreacje dla modelek nie starcza.
Fredrixxon
-#

Post autor: Fredrixxon »

Bo za ładne modelki rozpraszają i jeszcze przy wywoływaniu człowiek rozkojarzony i tak dolewa i dosypuje, i kombinuje czy cztery razy po dwa razy czy osiem raz po raz i czy przewrotki czy kręcenie, a może w standzie, dwie kąpiele ....
aka
-#

Fredrixxon pisze: 03 lut 2026, 16:18 ładne modelki rozpraszają
Tylko martwa natura gwarantuje spokój i precyzję działań...
miki11
-#

Post autor: miki11 »

Pamiętam, że ostatnie dwie modelki (biała i ciemna, obie młode, w wadze piórkowej), w jakimi miałem przyjemność, przyjechały z W-wy z agencji i były ubrane wg wczxeśniejszych zaleceń fotografów (żeby nie było, długie, czarne prochowce, kapelusze, szale, itd.). I one sobie w przerwach opowiadały, który ciuch wzięły w jakim butiku i kiedy go mają zamiar oddać. A jak dbały o metki :-) Ale ruchy i pozy miały wytrenowane, to im trzeba oddać.

Post autor: Fredrixxon »

Znajomy fotografuje głównie drzewa. Mówi, że lubi. Prawda jest taka, ze tylko na tyle mu żona pozwala, wtedy się nie czepia xD
Awatar użytkownika
Tomasz.
-#
Kontakt:

Post autor: Tomasz. »

Fredrixxon pisze: 03 lut 2026, 18:20 Znajomy fotografuje głównie drzewa. Mówi, że lubi. Prawda jest taka, ze tylko na tyle mu żona pozwala, wtedy się nie czepia xD
cieszę się, że moja żona nie ma zwyczaju się czepiać :lol:
aka
-#

aka pisze: 03 lut 2026, 14:29cieszę się, że
Znaczy niedoinformowana jest?
miki11
-#

Post autor: miki11 »

Tomasz. pisze: 03 lut 2026, 21:44 cieszę się, że moja żona nie ma zwyczaju się czepiać :lol:
Ta dyskusja jest jak odbezpieczony granat :-)
-#

Post autor: Spektrum »

To ja go odpalę:
Jakieś 30 lat temu miałem takie zmagania z narzeczoną. Nie mogła znieść faktu, że fotografuję inne kobiety. Sama, mimo niepodważalnych walorów nie bardzo chciała mi pozować ("Jestem teraz poważną Panią Magister") i w końcu poszła w siną dal po 7 latach związku.
Następne dwie miały podobne obiekcje i też sobie w końcu poszły.
Po tym wszystkim stwierdziłem, że żadna partnerka życiowa nie ma prawa mnie ograniczać i bardzo się rozpasałem. Zacząłem focić na potęgę atrakcyjne modelki, później to się stało moim źródłem przychodu tym bardziej, że przestałem dbać o ich ubiór - z reguły nie były ubrane.
Nie ma się czym chwalić, artyzmu jakiegokolwiek w tym nie było. Była kasa, tak duża, że kupiłem za nią dom pod Krakowem.
Kolejnym to już nie przeszkadzało bo widziały sens w postaci dutków. Zresztą w większości były wcześniej moimi modelkami.
A teraz? Nie mam dzieci ani rodziny. Dwa małżeństwa już za mną i nie mam zamiaru już się wiązać na stałe. Ale nadal robię fotki, tylko coraz częściej bardziej mnie inspirują drzewa... :)
ODPOWIEDZ