Cala kasę ładuje w sprzęt i podróże, na kreacje dla modelek nie starcza.
Galeria - na każdy temat i dla każdego
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
-
Fredrixxon
- -#

Bo za ładne modelki rozpraszają i jeszcze przy wywoływaniu człowiek rozkojarzony i tak dolewa i dosypuje, i kombinuje czy cztery razy po dwa razy czy osiem raz po raz i czy przewrotki czy kręcenie, a może w standzie, dwie kąpiele ....
Tylko martwa natura gwarantuje spokój i precyzję działań...
Pamiętam, że ostatnie dwie modelki (biała i ciemna, obie młode, w wadze piórkowej), w jakimi miałem przyjemność, przyjechały z W-wy z agencji i były ubrane wg wczxeśniejszych zaleceń fotografów (żeby nie było, długie, czarne prochowce, kapelusze, szale, itd.). I one sobie w przerwach opowiadały, który ciuch wzięły w jakim butiku i kiedy go mają zamiar oddać. A jak dbały o metki
Ale ruchy i pozy miały wytrenowane, to im trzeba oddać.
Fredrixxon
- -#

Znajomy fotografuje głównie drzewa. Mówi, że lubi. Prawda jest taka, ze tylko na tyle mu żona pozwala, wtedy się nie czepia xD
cieszę się, że moja żona nie ma zwyczaju się czepiaćFredrixxon pisze: ↑03 lut 2026, 18:20 Znajomy fotografuje głównie drzewa. Mówi, że lubi. Prawda jest taka, ze tylko na tyle mu żona pozwala, wtedy się nie czepia xD
To ja go odpalę:
Jakieś 30 lat temu miałem takie zmagania z narzeczoną. Nie mogła znieść faktu, że fotografuję inne kobiety. Sama, mimo niepodważalnych walorów nie bardzo chciała mi pozować ("Jestem teraz poważną Panią Magister") i w końcu poszła w siną dal po 7 latach związku.
Następne dwie miały podobne obiekcje i też sobie w końcu poszły.
Po tym wszystkim stwierdziłem, że żadna partnerka życiowa nie ma prawa mnie ograniczać i bardzo się rozpasałem. Zacząłem focić na potęgę atrakcyjne modelki, później to się stało moim źródłem przychodu tym bardziej, że przestałem dbać o ich ubiór - z reguły nie były ubrane.
Nie ma się czym chwalić, artyzmu jakiegokolwiek w tym nie było. Była kasa, tak duża, że kupiłem za nią dom pod Krakowem.
Kolejnym to już nie przeszkadzało bo widziały sens w postaci dutków. Zresztą w większości były wcześniej moimi modelkami.
A teraz? Nie mam dzieci ani rodziny. Dwa małżeństwa już za mną i nie mam zamiaru już się wiązać na stałe. Ale nadal robię fotki, tylko coraz częściej bardziej mnie inspirują drzewa... :)
Jakieś 30 lat temu miałem takie zmagania z narzeczoną. Nie mogła znieść faktu, że fotografuję inne kobiety. Sama, mimo niepodważalnych walorów nie bardzo chciała mi pozować ("Jestem teraz poważną Panią Magister") i w końcu poszła w siną dal po 7 latach związku.
Następne dwie miały podobne obiekcje i też sobie w końcu poszły.
Po tym wszystkim stwierdziłem, że żadna partnerka życiowa nie ma prawa mnie ograniczać i bardzo się rozpasałem. Zacząłem focić na potęgę atrakcyjne modelki, później to się stało moim źródłem przychodu tym bardziej, że przestałem dbać o ich ubiór - z reguły nie były ubrane.
Nie ma się czym chwalić, artyzmu jakiegokolwiek w tym nie było. Była kasa, tak duża, że kupiłem za nią dom pod Krakowem.
Kolejnym to już nie przeszkadzało bo widziały sens w postaci dutków. Zresztą w większości były wcześniej moimi modelkami.
A teraz? Nie mam dzieci ani rodziny. Dwa małżeństwa już za mną i nie mam zamiaru już się wiązać na stałe. Ale nadal robię fotki, tylko coraz częściej bardziej mnie inspirują drzewa... :)