[S] Minolta XD5.
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
[S] Minolta XD5.
Nie wiem? Będzie chętny do zakupu Minolty XD5? Aparat w pełni sprawny, nowa bateria światłomierza. Po serwisie, który polegał na wymianie uszczelnień tylnej ścianki. Nie było to konieczne, ale teraz to już chyba wieczne będzie. Do korpusu Rokkor 50mm 1,7 z nieoryginalnym dekielkiem oraz oryginalny pasek Minolty. Całość jak na lata, które ma w bardzo ładnym stanie. Nr. ser. korpusu 4058877 a szkła 2226970. Ostatnio zrobiłem nim dwie rolki. Mam za dużo sprzętu, nie wiem już co używać
Cena 550 zł z moją wysyłką paczkomatem.

Ostatnio zmieniony 19 paź 2025, 10:47 przez MinosKKM, łącznie zmieniany 1 raz.
St. fotograf, basista.
Minolta XD7, Minolta XD5, Minolta 600 si classic, Minolta Dynax7, Praktica B100, Praktica B200, Kiev 60 TTL, Kiev 88 TTL
Minolta XD7, Minolta XD5, Minolta 600 si classic, Minolta Dynax7, Praktica B100, Praktica B200, Kiev 60 TTL, Kiev 88 TTL
[S] Minolta XD5.
Trzeba wziąć pod uwagę, że te wszystkie sprzęty mam zdublowane oraz bogatą szklarnię. Brakuje mi już miejsca na to wszystko.
A jeszcze dodatkowo dużo lustrzanek cyfrowych ze stajni Minolty, a teraz Sony.
A jeszcze dodatkowo dużo lustrzanek cyfrowych ze stajni Minolty, a teraz Sony.
St. fotograf, basista.
[S] Minolta XD5.
Znam takiego, co jakby wpisał w stopkę wszystkie swoje sprzęty, to by każdy jego wpis na Korexie zajmował całą stronę

M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
-
- -# mod
- Kontakt:
[S] Minolta XD5.
Jest nas wielu. I rozumiem kolegę MinosKMM.
Żona pozwoliła mi kupić nową zabawkę pod warunkiem, że sprzedam jakąś starą. I tu mam problem.
Ale wątek idzie w złym kierunku. Pewnie coś pokasuję...
Żona pozwoliła mi kupić nową zabawkę pod warunkiem, że sprzedam jakąś starą. I tu mam problem.
Ale wątek idzie w złym kierunku. Pewnie coś pokasuję...
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
[S] Minolta XD5.
Nie kasuj.
Przenieś może gdzieś, najlepiej pod nowym tematem, przez co będzie wyeksponowany. To może być ciekawy wątek, w którym będzie można przedstawić swoje zbierackie foto-pasje.
Myślę że wielu forumowiczów miałoby o czym pisać, tudzież pochwalić się swoimi zbiorami.

_________________________________________________________________________________
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
[S] Minolta XD5.
Podoba się mnie

Sprzedać? Ciśnienia nie ma, ale to co mam w pokoju to mać trwać i jeszcze więcej.
St. fotograf, basista.