A gdyby tak... w Bieszczady?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Pytanko z cyklu nietypowych - poszukiwany na już (przyszły tydzień) nocleg dla 3-4 os. w Bieszczadach :) Może być z niedźwiedziami z dala os codziennego młynu :) Jakieś namiary?
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
Siekierezady się naczytał, czy ostatnio powtarzali „Bazę ludzi umarłych”? 

tak z dnia na dzień? to raczej ciężko. gdybym miał polecać ogólną lokalizację, to najlepszy chyba Smerek byłby. myśmy jakiś czas temu byli także w miejscu zwane Mała Chatka (Duża też jest), ale tymczasem nie widzę, żeby było dostępne na booking.com.Michał Kowalski pisze:Pytanko z cyklu nietypowych - poszukiwany na już (przyszły tydzień) nocleg dla 3-4 os. w Bieszczadach :) Może być z niedźwiedziami z dala os codziennego młynu :) Jakieś namiary?
https://smerek3.com/
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Ja mogę polecić "U Rumcajsa" w Wetlinie. Można wygooglać. Ostatnio byłem tam chyba 5 lat wstecz.
Fan Pentax'a.
Dobra lokalizacja, ale jeśli wewnątrz nic się nie zmieniło od 2019 roku, to raczej nie polecam ze względu na zaplecze sanitarne - chyba jeszcze Gierka pamiętające.
_________________________________________________________________________________
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.