Zawsze mogliby wypuści nowy program (np. vuescan 2), a stary przestać aktualizować, na jedno by wyszło

Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
A gdzie tam. Próbowałem się tego kiedyś nauczyć i jeżeli się nie jest po prostu androidziarzem pracującym w tym na bieżąco to próba utrzymania się w aktualnej (i pamiętania paru ostatnich "legacy") logice samego interfejsu użytkownika już jest beznadziejną sprawą.
Poczta jest całkiem spoko, oczywiście dopóki jest finansowana, co się ostatnimi czasy kończy i lada chwila usłyszymy: "Ojej, państwowa poczta zapewniająca podstawowe usługi na terenie całego kraju jest niedochodowa, trzeba ją będzie sprzedać Deutsche Post, albo komuś takiemu. Dzięki temu będzie tak sprawna jak na przykład DHL, albo DPD, które obsługują tylko te najbardziej korzystne dochodowo segmenty. Najwyżej, proszę państwa, w miejscowościach poniżej 25000 mieszkańców listonosz będzie się pojawiał raz na miesiąc, bo musimy oszczędzać."
PPawel, po pierwsze: to była moja odpowiedź do Kolegi aka; po drugie: chodzi mi o utrzymywanie poziomu bezpieczeństwa przez twórcę, nie użytkownika.
Wlodek, i tu dotknąłeś tzw. oka Saurona (po staremu: istoty rzeczy). Subskrypcja jest jądrem zła, wymyślonym przez cwaniaków od marketingu, żeby lepiej golić frajerów.