1. Fed 3 z Industarem 61 53mm/f2.8. Sprzęt całkowicie sprawny, w obiektywie wymieniłem zgęstniały smar na helikodzie , dzięki czemu pierścień ostrości obraca się gładko, z delikatnym oporem.
Cena: 150 zł
2. Fed 4 z Industarem 61 53mm/f2.8 i oryginalnym futerałem. Sprzęt całkowicie sprawny, światłomierz po ustawieniu dwukrotnie wyższej czułości wskazuje prawidłowe parametry ekspozycji. W obiektywie wymieniłem zgęstniały smar na helikodzie.
Cena: 160 zł
3. Fed 5 z Industarem 61 L/D 53mm/f2.8 i oryginalnym futerałem. Sprzęt całkowicie sprawny, światłomierz po ustawieniu dwukrotnie wyższej czułości wskazuje prawidłowe parametry ekspozycji. W obiektywie wymieniłem zgęstniały smar na helikodzie.
Cena: 170 zł (aparat sprzedany)
4. Fed 5B z Industarem 61 L/D 53mm/f2.8 . Sprzęt całkowicie sprawny. W obiektywie wymieniłem zgęstniały smar na helikodzie.
5. Fed 5C z Industarem 61 L/D 53mm/f2.8 Sprzęt całkowicie sprawny pod względem mechanicznym, ale igła światłomierza jest nieruchoma. W obiektywie wymieniłem zgęstniały smar na helikodzie.
6. Kiev 4M z Heliosem 103 53mm/f1.8, oryginalnym futerałem oraz obiektywem szerokokątnym Jupiter 12 37 mm/f2.8 i dwoma filtrami (pomarańczowy i żółto-zielony). Sprzęt w zasadzie całkowicie sprawny (także światłomierz). Jedyny minus to praca migawki przy ustawieniu na 1/10s, gdzie druga kurtyna niekiedy przesuwa się zbyt powolnie. Na pozostałych ustawieniach migawka pracuje prawidłowo (sprawdzone na stanowisku diagnostycznym).
Cena: 400 zł (znalazł już nabywcę)
7. Kiev 4 z Jupiterem 8M 53mm/f2 i oryginalnym futerałem. W tym aparacie chyba ze względu na zgęstniałe smary migawka pracuje prawidłowo jedynie w zakresie czasów krótkich (1/1000-1/50 s). Przy ustawieniach na czasy dłuższe druga kurtyna migawki porusza się ospale. Kompetentny serwisant z pewnością byłby w stanie rozwiązać ten problem. Światłomierz "rześki"

Cena: 150 zł (aparat znalazł nabywcę)
8. Kiev 4AM z Jupiterem 8M 53mm/f2. W tym aparacie chyba ze względu na zgęstniałe smary migawka pracuje nieprawidłowo (kurtyny poruszają się ospale) - wymagana jest interwencja serwisu.
Cena: 130 zł
9. Subminiaturowy Kiev 30M z oryginalnym futerałem, dodatkową kasetką i zapasem filmów (ale przeterminowanych). Aparat całkowicie sprawny i bez śladów użycia.
Cena: 100 zł
10. Zorki 4 bez widocznego na zdjęciach obiektywu. Aparat sprawny.
Cena 120 zł