Mamiya wprowadziła na rynek RB67 natomiast RB67 ProS poprawiona wersja : blokada podwójnej ekspozycji, wskaźnik ustawienia kaset widoczny w celowniku, zmieniony mechanizm podnoszenia kominka.
Aparat obsługuje filmy typu 120 i 220. Standardowo wyposażony w kasety formatu 6x7. Można kupić specjalne kasety na materiały Polaroida i adaptery na format 6x4.5.
Centralna migawka w obiektywie zapewnia synchronizację z lampami błyskowymi w całym zakresie czasów od 1 s do 1/400 sek. Każdy obiektyw ma własną migawkę.
Wymienne kasety można dokupić. Wtedy mamy możliwość zakładania błon negatywowych np o różnej czułości.
Sprzęt zadbany w bardzo dobrym stanie, w pełni sprawny dla wymagających.
Cena dla członków grupy 4200 zł do rozsądnej negocjacji. Przesyłka do paczkomatu po mojej stronie. Cena do rozsądnej negocjacji.
[s] Mamiya RB67 Pro S
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- Fotografista
- -#
[s] Mamiya RB67 Pro S
Ostatnio zmieniony 27 lut 2024, 15:09 przez Fotografista, łącznie zmieniany 1 raz.
Mamiya RB67 Pro S
Jaka cena? Zdjęcie matówki by się przydało.
- Fotografista
- -#
Mamiya RB67 Pro S
Napisałem "Cena do rozsądnej negocjacji", a nie podałem ceny. Przepraszam. Zdjęcie matówki dołączę, jeśli będzie to możliwe.
Cena dla członków grupy to 4200 zł do rozsądnej negocjacji. Przesyłka do paczkomatu po mojej stronie.
-
- -#
[s] Mamiya RB67 Pro S
Czesc. Domyslam sie, ze juz nieaktualne, ale warto dopytac @Fotografista
- Fotografista
- -#
[s] Mamiya RB67 Pro S
Aktualne tylko zdjąłem z ogłoszeń, ale nie tu. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz, zapraszam.szwajcarski pisze: ↑15 sty 2025, 10:21 Czesc. Domyslam sie, ze juz nieaktualne, ale warto dopytac @Fotografista