Bingo! 2x tak
Galeria - na każdy temat i dla każdego
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Galeria - na kazdy temat i dla kazdego
Wydaje mi się, że przeoczyłeś fakt, iż jeden z takich kadrów był prezentowany, a jego atutem miało być częściowe zaświetlenie wynikłe z użycia niesprawnego sprzętu lub własności obiektywu - podatnego na flary.
Wypowiedź z 14 czerwca (10:37) została jednak zmieniona - obraz zastąpiła bardziej szczegółowa prezentacja autorki.

galeria-na-kazdy-temat-i-dla-kazdego-t15477-765.html
_________________________________________________________________________________
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
Z_photo, tyle że to nie było moje zdjęcie i nie było prezentacją tylko ilustracją do opisywanego problemu,
ale szwajowsko że pamiętasz po tylu tygodniach, znaczy, że myślisz o mnie, to nawet miłe jest
ale szwajowsko że pamiętasz po tylu tygodniach, znaczy, że myślisz o mnie, to nawet miłe jest

Po co mi stopy, skoro mam skrzydła?
FEAR - F*** Everyone And Run
No tak - stać Cię na krytykę dokonań innych, ale kiedy poprosić o Twoje, to wysługujesz się zdjęciami cudzymi.
Jakiego problemu?
Przecież występujące na tym zdjęciu zaświetlenie wskazywałaś jako jego atut.
Nie schlebiaj sobie.
Nie pamiętam - sama się przypomniałaś.

_________________________________________________________________________________
Już ci kiedyś tłumaczyłam że to nie zawody sportowe i do oceny jakiejś dziedziny nie trzeba wykazywać się lepszymi wynikami.
Zapytaj krytyka filmowego ile filmów nakręcił, kulinarnego co ugotował na obiad, a literackiego czy napisał coś oprócz recenzji.
Wystarczy posiadać wykształcenie, być obytą, znać się, a już codzienne obcowanie z artystą dodaje autentyzmu do mych kwalifikacji.
PS: sądzę że jednak pamiętasz, drugą opcją jest włożenie sporego wysiłku by sobie przypomnieć.
PS2: a co do tych zdjęć zmasakrowanych cyfrowo, co z analoga został tylko nośnik w koszulce to przecież każdy widzi, no daj spokój, przecież ty też (wierzę) że posiadasz tą estetyczną wrażliwość, kłopot jednak jest w tym że nikt nie napisze tego w TWA, przecież wystarczy nic nie napisać, co się dzieje ustawicznie, a o czym to świadczy? -> O trafności mej opinii nawet w oczach TWA.
Po co mi stopy, skoro mam skrzydła?
To nie mnie tłumaczyłaś.
To jeszcze nie ten etap, żebym musiał wkładać wiele wysiłku, by sobie coś przypomnieć.
Z_photo, mam taki miły oku komunikat:
"
Ten post został napisany przez ignorowanego użytkownika – Ms. Robot.
Wyświetlaj ten post.
"
a Ty cytujesz te posty i te cytaty niestety są widoczne...
"
Ten post został napisany przez ignorowanego użytkownika – Ms. Robot.
Wyświetlaj ten post.
"
a Ty cytujesz te posty i te cytaty niestety są widoczne...
O tym nie pomyślałem.
Przepraszam.
Przepraszam.
Doskonale pamiętam ten kadr, jednak w dalszym ciągu czekam na coś choćby przyzwoitego. Bo o doskonałości nie można w tym przypadku mówić.
- -#
Bokina

Bronica GS-1
Mamiya Super 23
Mamiya Super 23
Bocianowski, Faktycznie fajnie rysuje, ale na malym obrazku 90mm (chyba, ze uprawia sie macro lub namietnie portrety) to jak dla mnie dosc egzotyczna ogniskowa, ktorej rzadko uzywam. Obiektyw posiadam od lat kilku a to pierwszy film dopiero, ktory na nim popelnilem
aka, Na pomnik to on raczej nie wygladal ale kto wie jaka byla intencja artysty?
aka, Na pomnik to on raczej nie wygladal ale kto wie jaka byla intencja artysty?