skiper75 pisze: ↑12 kwie 2020, 20:29
A mostek to wiesz nie od zarazy bo ja tu lekcewaze zakazy.
Rymowanka wyszła! To może najpierw upoluj mostek, a potem lekceważ zakazy
Taaaa Mockiewicz ze mnie marny . A z mostkiem to jest tak ze Vessel Trafic wysyla sms ze beda podnosic. Ale kurla 10 min przed wiec wez dojedz rozstaw sie itd. Ale w koncu trafie
skiper75 pisze: ↑12 kwie 2020, 21:48
ze tu jest miejscami taki socjalizm ze sie Leninowi nie snilo
Po Obamie został?
Nagromadzilo sie przez lata. Mieszanina potekcjonizmu, przywilei socjalnych i licencji powoduje ze czasami rece opadaja. Mnie wychowanemu w komunie, ktory po jej upadku prowadzil biznes w Niemczech, Austri to kopara opada jak tu sie zyje. Ale co tam. Wszedzie jest dziwnie.
Dziwne czasy nastaly w polityce gospodarce w ogole.
skiper75 pisze: ↑12 kwie 2020, 21:53
Dziwne czasy nastaly w polityce gospodarce w ogole
To w całym zachodnim świecie (US, Europa) cuda panie, cuda. Skala regulacji, szczególnie w UE, nie do wyobrażenia jeszcze tak ze 40 lat temu. A na jaki czas ten most podnoszą, znaczy ile minut wisi w powietrzu? Niezła by sekwencja była tak kilka ujęć w różnych fazach podnoszenia i z płynącym statkiem
skiper75 pisze: ↑12 kwie 2020, 21:53
Dziwne czasy nastaly w polityce gospodarce w ogole
To w całym zachodnim świecie (US, Europa) cuda panie, cuda. Skala regulacji, szczególnie w UE, nie do wyobrażenia jeszcze tak ze 40 lat temu. A na jaki czas ten most podnoszą, znaczy ile minut wisi w powietrzu? Niezła by sekwencja była tak kilka ujęć w różnych fazach podnoszenia i z płynącym statkiem
W zasadzie w Philly sa dwa podnoszone. Ten o ktorym mowimy i Tacony Palmyra. Oba na tym samym szlaku odlegle od siebie jakies .... powiedzmy 20 nm. Podnosza najczesciej oba jakos tak to trwa z pol godziny od dzwonka do dzwonka.
Akuratnio kiedys mi sie trafila Palmyra jak dronem ja robilem.