Przywitanie na forum.
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Przywitanie na forum.
Witam wszystkich forumowiczów. Nie znalazłem bardziej stosownego działu, ten się chyba nada.
Nazywam się Wojtek, fotografią tradycyjną zajmuję się od kilku miesięcy. Zaczynam od małej, garażowej ciemni i jestem na etapie popełniania wszelkich możliwych błędów:)
Mam nadzieję, że nauczę się czegoś od bardziej doświadczonych kolegów.
Pozdrawiam
WD
Nazywam się Wojtek, fotografią tradycyjną zajmuję się od kilku miesięcy. Zaczynam od małej, garażowej ciemni i jestem na etapie popełniania wszelkich możliwych błędów:)
Mam nadzieję, że nauczę się czegoś od bardziej doświadczonych kolegów.
Pozdrawiam
WD
Przywitanie na forum.
Cześć Wojtek,
powodzenia! :)
powodzenia! :)
-
- -# mod
- Kontakt:
Przywitanie na forum.
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
Przywitanie na forum.
WojtekDz, na pewno się nauczysz. Witaj na pokładzie.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
Przywitanie na forum.
Witaj, dobrze trafiłeś:-)
Przywitanie na forum.
Czołem,
Teraz utarta formułka jak w klubie AA: mam na imię Andrzej i też fotografuję. Z uwagi na moje historyczne zainteresowania sięgnąłem całkiem niedawno po fotografię analogową i otworzyłem kolejną bramę z milionem pytań, na które będę szukał odpowiedzi wszędzie gdzie mogę je uzyskać. :)
Teraz utarta formułka jak w klubie AA: mam na imię Andrzej i też fotografuję. Z uwagi na moje historyczne zainteresowania sięgnąłem całkiem niedawno po fotografię analogową i otworzyłem kolejną bramę z milionem pytań, na które będę szukał odpowiedzi wszędzie gdzie mogę je uzyskać. :)
Przywitanie na forum.
Witamy!
Przywitanie na forum.
Witaj Andrzeju, my też fotografujemy i to od wielu lat. Kilku z nas z pewnością wielokrotnie próbowało rzucić ten nawyk, ale i tak tu zawsze wracamy...pytaj, i nie miej obaw!
Przywitanie na forum.
kto niby próbował rzucić?
Przywitanie na forum.
O choćby ja.. W ciemni miałem że dwa lata przerwy. Teraz też zastanawiam się czasem czy nie sprzedać gratów skoro słabe zdjęcia to i telefonem mogę robić... ;)
Przywitanie na forum.
niby pieniądze szczęścia nie dają, ale lepiej płakać w mercedesie, niż w pekaesie.
Przywitanie na forum.
I gdzie ja potem znajdę tak nieużywane sprzęty...
Przywitanie na forum.
Witam również ponownie ;)
Przywitanie na forum.
Witam wszystkich
.
Włodek, dotąd tylko na AT - może tu będzie lepiej, dłużej, jaśniej, zrozumialej...
Z uwagi na wiek raczej zbieram, naprawiam stary sprzęt, choć czasem robię zdjęcia. W tej chwili z powodu kłopotów ze zdrowiem pstrykanie zostało zawieszone na jakieś dwa miesiące - co potem - pożyjemy, zobaczymy.

Włodek, dotąd tylko na AT - może tu będzie lepiej, dłużej, jaśniej, zrozumialej...

Z uwagi na wiek raczej zbieram, naprawiam stary sprzęt, choć czasem robię zdjęcia. W tej chwili z powodu kłopotów ze zdrowiem pstrykanie zostało zawieszone na jakieś dwa miesiące - co potem - pożyjemy, zobaczymy.