Ebay
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
-
- -#
Ebay
Też zaryzykowałem 20szt., jak się uda to chyba trzeba będzie to oblać... Zaryzykuję stwierdzenie, że w takiej cenie nie ma żadnych filmów, nie tylko tych dobrych 

-
- -# mod
- Kontakt:
Ebay
Wprawdzie paypal potwierdził, że "poprosił sprzedawcę o wysłanie przedmiotu", ale na moim koncie ebay przy wpłacie nadal jest ikonka klepsydry i komunikat "nadal trwa przetwarzanie Twoje płatności". Coś się dzieje nie tak...
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
Ebay
U mnie natomiast wszystko jak zawsze - płatność zrealizowana. Czekamy... ciekaw jestem kto pierwszy otworzy paczkę - niespodziankę

Ebay
Jakiś czas temu klient przysłał mi do wołania Fomę 200 , wywołałem jak zwykle i wyszła mi dziwnie brązowa oraz lekko niedowołana. Zdziwił mnie fakt że ta Foma miała kod kreskowy i ładne numerki. Okazała się być Kodakiem 200 przełożonym do kasetki po Fomie.
Jako że to C-41 więc obowiązują tu zasady jak dla tego procesu. Jeżeli więc masz czas dla Fomy 200 to przeciągnij go o jakieś 1/3 i będzie dobrze.
Jako że to C-41 więc obowiązują tu zasady jak dla tego procesu. Jeżeli więc masz czas dla Fomy 200 to przeciągnij go o jakieś 1/3 i będzie dobrze.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
-
- -# mod
- Kontakt:
Ebay
Cały czas ta oferta mnie intryguje. Wszystko kupione, chętnych było ponad pięćdziesięciu, kupowano nawet po 10 kompletów. Niektórzy to starzy wyjadacze ebayowi, mają po kilkaset transakcji na koncie.
Czyżby się wszyscy nabrali? Hmm...
Czyżby się wszyscy nabrali? Hmm...
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
-
- -#
Ebay
Może wszyscy stwierdzili, że stracić można niewiele, a jak się okaże prawdziwa to jest to prawdziwa okazja 
Pozostaje jeszcze nadzieja na ewentualne odzyskanie kasy z ebay/paypal w razie przekrętu.

Pozostaje jeszcze nadzieja na ewentualne odzyskanie kasy z ebay/paypal w razie przekrętu.
Ebay
Panowie spokojnie kazdy z nas stracil po kilkanascie zloty co daje i tak dobra kwote dla przekretu nigeryjskiego . To nowy myk do zarobienia w europie i kupienia wioski u siebie kto go bedzie scigal miedzy lwami (-: i takim sposobem ktos zostal krolem wioski (-: . A my coz jakos przebolejemy kilka zloty . Powodzenia w nastepnych zakupach .
Acha sam kupilem pakiet (-:
Ebay
JESZCZE niczego nie straciliśmy, u mnie na przykład opłata wisi, czeka na akceptację sprzedającego (to normalne ?)brylek pisze:Panowie spokojnie kazdy z nas stracil po kilkanascie zloty co daje i tak dobra kwote dla przekretu nigeryjskiego . To nowy myk do zarobienia w europie i kupienia wioski u siebie kto go bedzie scigal miedzy lwami (-: i takim sposobem ktos zostal krolem wioski (-: . A my coz jakos przebolejemy kilka zloty . Powodzenia w nastepnych zakupach .
-
- -#
Ebay
U mnie opłata poszła od razu, jak zwykle.
Może kiedyś dostaniemy zaproszenie do tej wioski od samego króla- to dopiero będzie wyprawa
Może kiedyś dostaniemy zaproszenie do tej wioski od samego króla- to dopiero będzie wyprawa

Ebay
Rodinal ( kopia adoxa ) 1:100 , 20'C , 30min srednio mieszane ( pierwsza minuta caly czas , potem w drugiej 10sek , w 3ciej 10sek , w 5tej 10sek , w 10tej 10sek i 20stej 10sek ) . namoczony wstepnie . jak znajde to pokaze skan z odbitki .
Ebay
u mnie też wisiała od piątku. anulowałem, puściłem raz jeszcze i znów wisi.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr