mokry stół
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
mokry stół
To w wolnej chwili bo muszę zatargać jakiś aparat do ciemnicy (ciemnia w piwnicy).
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
mokry stół
No ale jak? Perspektywa, położenie płaszczyzny ostrości to gdzie?
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
-
- -# mod
- Kontakt:
mokry stół
Perspektywę to najlepiej kładzie komórka
Ps. Pewnie Marek mnie zatłucze. To Jego stół in statu nascendi:
- Załączniki
-
- 8029239B-9075-4DE1-8A07-9BF4E47C982D.jpeg (102.77 KiB) Przejrzano 3442 razy
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
mokry stół
A tak chciałem zrobić portret stołu i do razu miał bym odbitkę na wymianę pierwszomajową ;)
mokry stół
Tak, miał być aż do ściany, na 3 kuwety 50x60. Ale po zalaniu albo zagospodarowaniu szpejami nie było by już żadnego odpływu na wylanie czegokolwiek. Ten problem uzmysłowił mi Zbyszek, który u siebie w ciemni też miał tylko stół mokry.
Zamontowałem więc mały zlew. Zbyszek także.
mokry stół
No z ciemnią jak z mieszkaniem - zawsze za mało miejsca! To w zasadzie już masz finisz - pogratulować i pozazdrościć!mrek pisze: ↑07 maja 2020, 11:54Tak, miał być aż do ściany, na 3 kuwety 50x60. Ale po zalaniu albo zagospodarowaniu szpejami nie było by już żadnego odpływu na wylanie czegokolwiek. Ten problem uzmysłowił mi Zbyszek, który u siebie w ciemni też miał tylko stół mokry.
Zamontowałem więc mały zlew. Zbyszek także.

mokry stół

Jak się wyprowadzałem kilkanaście lat temu z 43m2 to nie mogłem się nadziwić, gdzie te wszystkie klamoty się zmieściły.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
mokry stół
Ja tam wiem gdzie się podziały. Wynająłem od wspólnoty mały nieużytek na poddaszu. Tam mam teraz piwnicę, a w piwnicy ciemnicę.
-
- -# mod
- Kontakt:
mokry stół
Często się zapomina o „drobiazgach”. Gdy radość ze zrobienia stołu minęła, okazało się, że nie ma gdzie wylewać chemii...
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
mokry stół
Miło mi czytać, że ktoś poszedł moimi śladami w budowaniu stołu. Pozdrawiam użytkownika 

mokry stół
Tak. Skorzystałem z przetartej ścieżki. Dzięki.
Oglądałem różne gotowe i stalowe stoły ale mój ma wymiary takie jak miejsce pod niego. To jest jego największa zaleta.
I namawiam każdego do zaprojektowania i wykonania stołu.
Oglądałem różne gotowe i stalowe stoły ale mój ma wymiary takie jak miejsce pod niego. To jest jego największa zaleta.
I namawiam każdego do zaprojektowania i wykonania stołu.