co właśnie wywołałeś?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
co właśnie wywołałeś?
Żebym nie musiał szukać po całym wątku. Jak świecisz fomę 100 i 400 dla Wehnera? Widzę, że stosujesz minimalnie mniejsze stężenie 10-10-230 zamiast oryginalnego 12,5-12,5-225
co właśnie wywołałeś?
darekdp1, Dobrze, ze nie szukales, gdyz zadnego z tych filmow nie wolam w Wehner’ze. Setke wolam w Silvermaxie a 400tke wolalem Microphen’ie/ ID-68. Z tym ostatnim mam najmniejsze doswiadczenie.
-
- -# mod
- Kontakt:
co właśnie wywołałeś?
dwie stodwudziestki FP4+ @ 125 w OA. 12 min, mieszanie 30 sek i 10 sek po 3., 5., 7., 9. i 11. minucie. Z dobrym rezultatem.
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
co właśnie wywołałeś?
Obsidian Aqua - tyle to nawet żona artysty wie, czyli ja, ha ha ha 
[mąż podpowiada że to z tych tzw pyro wywojek - cóż stara już historia]

[mąż podpowiada że to z tych tzw pyro wywojek - cóż stara już historia]
Po co mi stopy, skoro mam skrzydła?
FEAR - F*** Everyone And Run
FEAR - F*** Everyone And Run
-
- -# mod
- Kontakt:
co właśnie wywołałeś?
Obsidian Aqua, dokładniej made in ajsikel.
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
co właśnie wywołałeś?
aka, Rowniez dzieki
co właśnie wywołałeś?
Kilka włóczęgowych obrazków, na plastiku kentmere 24x30, z malutkiej minolty al-f, nakarmionej deltą 400. Brak niestety czasu zupełnie na hobby ostatnio...
- Załączniki
-
- IMG_20220408_204846.jpg (155.52 KiB) Przejrzano 2053 razy
-
- -# mod
- Kontakt:
co właśnie wywołałeś?
Na przyszłość polecam Minoltę AF-C (no nie tylko na przyszłość, ostry obiektyw, bardzo dobry autofocus i pomiar, niech się Mju schowa) - na przyszłość tzn. na emeryturę

co właśnie wywołałeś?
A takie coraz mniejsze (lżejsze) aparaty to przywilej wieku? To może pomyślę o czymś pośrednim jak Fuji G690. Oglądałem ostatnio i celownik mnie powalił. Zdjęcia jeszcze nie, bo właściciel ma ją od niedawna.
A na ostatniej wyprawie do Bari, najlepsze zdjęcie zrobiłem pożyczoną (dzięki przyjacielu!) Fuji GA645. Jest mało manualna ale jak się ją pilnuje to jest spoko.
A na ostatniej wyprawie do Bari, najlepsze zdjęcie zrobiłem pożyczoną (dzięki przyjacielu!) Fuji GA645. Jest mało manualna ale jak się ją pilnuje to jest spoko.
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko