Rozpasany konsumpcjonizm! Wielkie mi halo, VAT płacisz i akcyzę, a od dochodu z zakrojonej na szeroką skalę działalności handlowej to nie łaska

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Też mi szeroka skala, ledwo na materiały wystarcza - cóż taka umowa, na fotografię muszę zarobić na boku
No nie cena dużo zawyżona, zaraz Ci o nim opowiem:Marcinos pisze: ↑11 sie 2021, 01:08 A taki cudak![]()
https://allegro.pl/oferta/btfoto-komis- ... 1012585101
Wykracza poza mój budżet, ale może, może...
Mam to szkło, robiłem testy porównawcze z najnowszym sektorem Blue Dot. Nie ma żadnej różnicy w jakości obrazka. Oprócz "lewego" naciągu, nie ma się co obawiać tego szkiełka. Mogę zaproponować przetestowaną piękną C3 z tym właśnie Sektorem 3,8 za 2000PLN, a w komplecie jeszcze z Sekorem 55 za 2500PLN. Szkła oczywiście przetestowane, po serwisie migawek u Czmielka, optyka 10/10. Zdjęcia aparatu mogę wysłać w piątek, bo wracam z urlopu.
Jessu, zamieniasz się powoli w Jacka z Gdańska
Ja bym nie był taki chętny do brania na siebie odpowiedzialności za cudzą, konkretną ofertę. Trochę mnie dziwi:
A co do skojarzeń to byś sobie darował. Pozdrawiam Jacka z Gdańska (kto to?).
jac123, którego również pozdrawiam
A mnie nie, jakby się uparł ktoś i mnie obwiniał to ja mogę odkupić, spokój wolę, a i stać mnie i jeszcze bym na tym zarobił,