Ech, zazdroszczę wam- ja mam piwnicę, systematycznie zalewaną. Teraz robię sobie stół z termostatem i półką na chemię. Ale w tym roku ma być robione odwodnienie, więc może uda mi się to przeorganizować. Zimą oczywiście zimno- z 15 stopni... Niedługo ma być też nowe zaciemnienie okien- z dykty- i może wreszcie progi w drzwiach (do tej pory miałem tam przyklejony brystol).
no, szczerze - ona to jest ciemnia naszego fotoklubu na Uniwesytetu - ale robiłem tej ciemni dla siebie, bo nie tylko ja się dobrze (i nadal przyjacielem, więc co wpól roka, jeśli coś potrzebuje. i teź koleźanka, co ucze się proces pod moim kierunkiem)...
tuź tak!
rbit9nJeżeli mogę coś zasugerować. Zainstaluj drzwiczki na tych półkach. Ogólnie to nad stołem nie powinno być półek. Wcześniej czy później coś strącisz.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
he, he! myślałem o drzwiczkach, ale na drzwiczki nie ma miejsca, to znaczy jest, ale żeby otworzyć te drzwiczki, musiałbym przestawić biurko na którym stoi powiększalnik. całe pomieszczenie ma bowiem 1,8x1,6m. a co do strącania, to jakoś nigdy nie udało mnie się strącić, w trakcie studiów, z półki stężonego kwasu azotowego (V), to i tu raczej nie będzie problemu.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore