Jak wywołać negatyw czarno-biały lub barwny żeby był w 3D ?
Wywołanie negatywu
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
Wywołanie negatywu
Witam.
Uzależniony od fotociemni .
- matti_1989
- -#

- Kontakt:
- Minolciarz1979
- -#

Re: Wywołanie negatywu
Najlepiej w Rodinalu 1+1 przez 3,25 min 5 przewrotek co 10 sekundMirosław pisze:Witam.
Sorry, ale pytanie mnie rozwaliło
Re: Wywołanie negatywu
nie wartoMinolciarz1979 pisze: Sorry, ale pytanie mnie rozwaliło
- ModusOperandi
- -#

- Kontakt:
Jak to powiedział znany aktor: picie wódki, to wprowadzenie elementu baśniowego do rzeczywistości... ja tam zawsze widzę 3D jak popiję
A na serio - wydaje mi się (ale tylko wydaje), że to potrzebna będzie kamera z dwoma obiektywami rozstawionymi jeden obok drugiego o jakąś tam odległość - powiedzmy tak mniej więcej jak szerokość rozstawu oczu... Tylko jak to później oglądać?
A na serio - wydaje mi się (ale tylko wydaje), że to potrzebna będzie kamera z dwoma obiektywami rozstawionymi jeden obok drugiego o jakąś tam odległość - powiedzmy tak mniej więcej jak szerokość rozstawu oczu... Tylko jak to później oglądać?
Zasadniczo to ona słuszna jest... ta koncepcja...
- matti_1989
- -#

- Kontakt:
kolega nie pyta jak naświetlać lecz jak wywoływać, ot taka drobna, jednak różnica. czytamy ze zrozumieniemModusOperandi pisze:Jak to powiedział znany aktor: picie wódki, to wprowadzenie elementu baśniowego do rzeczywistości... ja tam zawsze widzę 3D jak popiję![]()
edytując - po trunkach o dużej sile rażenia również mam kino 3Dza friko i nie potrzebuje do tego okularów :
- panbulimia
- -#

związek jest w tym, że na AT bywali różni tzn zjebowie (tak się mawia tradycyjnie ;)) którzy dla prowokacji bełkotali różne farmazony, nawet po czeskufiakier pisze:Hmmm... Gdzie związek?? Pytam bo raczej niekumaty (tak się nowocześnie mówi??) jestem.nord pisze:(...)
a już myślałem żeś z AT przylazł ;)
Ale jak zaczeli klocic sie o S***ensk i o to ktory premier gorszy to nie zdzierzylem..nord pisze: związek jest w tym, że na AT bywali różni tzn zjebowie (tak się mawia tradycyjnie ;)) którzy dla prowokacji bełkotali różne farmazony, nawet po czesku
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem to klisza pękła, i ch*j!"