dotyego: allegro.pl/bezprzewodowy-wyzwalacz-lamp-blyskowych-promocja-i1473701958.html trzeba chyba fotoceli.
Nie wiem czemu ładnie nie mogę wstawić adresu, raz się udało
o wyzwalaniu lamp i statywie
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
zadna z nich nie ma wejscia do kabla wiec zostaje chyba tylko stopka i ftocela, a twu sa stopki z fotocelami, kiedys widziałem ( len ze mnie szukac mi sie nie chce)
z tego co wyniuchałem to ten sunpak ma pewnie wspomagacz af, albo.... no własnie, z przodu ma czerwona szybke ( nie to nie jest fotocela, fotocela jest malutka )
tak wiec pozostaja chyba stopki z fotocelami i ten włąsnie wyzwalacz do lamp. bedę pamietal gdzie go szukac, bo musze zanadobyc w przyszlosci, na razie gotówki brak ( chyba ze zaczne wyprzedawac moje skarby :( )
z tego co wyniuchałem to ten sunpak ma pewnie wspomagacz af, albo.... no własnie, z przodu ma czerwona szybke ( nie to nie jest fotocela, fotocela jest malutka )
tak wiec pozostaja chyba stopki z fotocelami i ten włąsnie wyzwalacz do lamp. bedę pamietal gdzie go szukac, bo musze zanadobyc w przyszlosci, na razie gotówki brak ( chyba ze zaczne wyprzedawac moje skarby :( )