Mamiya 645
Mamiya 55/2.8 N
HP5+ @1600
ID-68 21* 10'
... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider<- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
A ja dzisiaj wywołałem w końcu rolkę która już drugi tydzień kisiła się w lodówce.
Mamiya C220
Rollei RPX100
ID-68 20° 1+1 11'
Pierwsza klatka była naświetlona jeszcze w grudniu, kiedy to mamcia mi się zepsuła i musiała jechać do Bydgoszczy. Film wyjąłem w pudle i czekał w lodówce na koniec serwisu. Trzy tygodnie temu mogłem wsadzić film z powrotem i dokończyć. W życiu jeszcze nie robiłem podobnego cyrku, odstępy między klatkami na szczęście w ogóle nie wskazują na podobne ceregiele.
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
4Rider pisze: ↑12 mar 2020, 14:24
Połowa filmu dziś w deszczu
Mamiya 645
Mamiya 55/2.8 N
HP5+ @1600
ID-68 21* 10'
To samo ale dzisiaj w śniegu - pierwszym utrwalonym w tym sezonie
... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider<- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
Dwa RPX-y 100 w Rodinalu 1+50, wywoływanie dwóch na jednej szpuli zaczyna mi już wchodzić w nawyk
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
skiper75, nie mam skanera
A nawet gdyby, to i tak tylko bezwartościowe obrazki
skiper75, jesteś niepoprawnym optymistą. Jutro coś wykombinuję, ale pewnie się zawiedziesz
Na co mi przyszło...
Znaku wodnego nie mam jak usunąć, te zdjęcia nie są warte płacenia za lepszy edytor