Hej
gdzie jakaś ciemnia w Warszawie? Porobiłbym sobie odbitki najlepiej w weekend, ale w domu nie mam do tego warunków. Any clues?
pzdr.
p
Ciemnia w Warszawie?
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Na woli w domu kultury na pewno coś jest bo tam odkupili ode mnie jednego starta :) Poszukaj na forum był wątek o kursach ściemniania w Wawie
Ostatnio zmieniony 11 sty 2011, 15:32 przez skrystos, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak, jesteśmy w DK Działdowska ale w weekend DK nieczynny jest. :(
www.wywolywanie.com/kursy
(treść z innego postu kolegi spyderr, który rozciągał problem na dwa równoległe wątki (Jerzy))
Tak 50 zł za godzinę to za drogo.
Mówiłem o tym dyrekcji DK.
Będzie taniej ale na razie nie ma możliwości wynajęcia.
Będzie w przyszłości jak się zrobi konkretny spis "inwentarza" i znajdzie się sposób na wydawanie obiektywów.
(treść z innego postu kolegi spyderr, który rozciągał problem na dwa równoległe wątki (Jerzy))
Tak 50 zł za godzinę to za drogo.
Mówiłem o tym dyrekcji DK.
Będzie taniej ale na razie nie ma możliwości wynajęcia.
Będzie w przyszłości jak się zrobi konkretny spis "inwentarza" i znajdzie się sposób na wydawanie obiektywów.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2011, 20:17 przez kayaman, łącznie zmieniany 3 razy.
Super, dzięki za informację.kayaman pisze:Tak, jesteśmy w DK Działdowska ale w weekend DK nieczynny jest. :(
Ja szczerze mówiąc w ciemni nie byłem kilka lat a tu akurat widzę, że jest możliwość się poduczyć co mnie bardzo cieszy.
Widzę też, że można stworzyć nową grupę - a ja akurat mam chętną jeszcze jedną osobę (swoją drogą bardziej to opłacalne niż wynajęcie samej ciemni - dziwne

Wyślę zaraz tam mejla z zapytaniem.
A co do posta to trochę namieszałem - sory !