jac123 pisze: ↑09 cze 2022, 11:35
(...) Aczkolwiek ciężko się do tego dostosować, bo jak człowiek jedzie zwiedzać i gdzieś już dotarł to nie ma wyboru co do czasu fotografowania, więc jest jak jest ...
Niestety, albo rybki albo akwarium.
_________________________________________________________________________________
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
Inspektorem lotnisk z zawodu nie jestem Pisałem o tych do bagażu podręcznego i żeby nie nadawać w walizkach, gdyz wtedy to na dwoje babka wrozyla i mozna sie nieprzyjemnie zdziwić.
Co do miejscowki to zgadzam sie z Wami. Światło jest jakie jest w momencie gdy sie miejsce zwiedza. Zdjęcia robione w południe. Na skalibrowanym monitorze zbyt ciemne nie sa, ale maja taki dosc specyficzny charakter
J.A. pisze: ↑10 cze 2022, 13:25
miki11, jeszcze nie tak dawno temu to to, chciało Kubę odwiedzać i razem wybierać się na zdjęcia. A zdjęcia oKuba, były wówczas chwalone.
Czasem Wam zazdroszczę wiedzy historycznej, a czasem nie
Ktoś kiedyś, jakiś uznany fotografik napisał, że fotografie w formacie panoramy podobają się tylko swym autorom.
Ktoś pamięta jak nazywał się ten uznany fotografik (mnie całkiem wypadło z głowy)?
Nie wiem czy się z nim zgodzić, bo znakomicie nadają się na internetowe banery.
A kotek powyżej naprawdę ładny, od razu widać że taki egipski.
Po co mi stopy, skoro mam skrzydła? FEAR - F*** Everyone And Run
oKuba pisze: ↑14 cze 2022, 17:59
Cairo old town 1.jpg
Ciekawość mnie zżera co tam za drzwiami, poza odbiornikiem TV. Dobrze wypatrzone. Pewnie cały w nerwach jesteś oczekując na konstruktywną krytykę, ale to chyba nie jest panorama, a więc płonna nadzieja...