Próby włamu
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
-
- -#
-
- -#
ja miałem tylko zgłoszenie o pięciokrotnej próbie wczorajszej nocy chyba.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Re: dostałem info, ktoś 5 razy próbował się włamać na
U mnie też. Znowu zmiana hasła?slawoj pisze:U mnie to samo po raz drugi.Minolciarz1979 pisze:moje konto. Na szczęście bezskutecznie.
-
- -#
Ciekaw w sumie jestem, co niby dałoby komukolwiek uzyskanie dostępu do cudzego konta... Ja rozumiem, że z konta admina można by z czystej złośliwości narobić bałaganu, no ale ze zwykłego użytkownika nic nikt przecież nie zdziała. Dałoby się co najwyżej trochę pospamować, a to się da nawet z konta z zerową ilością postów na liczniku...
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
zmienilem z 5 na 10 bo myslalem ze komus sie znudzi.. a tu nici...
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
Z 5 na 10 pewnie nic nie da, bo to pewnie jakiś program (a nie osoba) przeprowadza "atak". To tak na mój chłopski rozum...
Aha, w zasadzie z 5 na 10 oznacza zwiększenie szansy na znalezienie prawidłowego hasła, czy nie należy raczej zmniejszyć np. z 5 na 3?!
Aha, w zasadzie z 5 na 10 oznacza zwiększenie szansy na znalezienie prawidłowego hasła, czy nie należy raczej zmniejszyć np. z 5 na 3?!
Ostatnio zmieniony 12 sty 2011, 21:13 przez jac123, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Zwiekszenie z 5 na 10 mialo tez na celu wyodrebnienie podezajanych adresow IP - tak beda bardziej widoczne
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna