Cały sprzęt jest w doskonałym stanie technicznym, nieliczne otarcia na korpusie – głównie na pokrętłach ostrości – normalna rzecz. Obiektywy z czyściutkimi szkłami – jak nowe. Kartony oryginalne w zestawie.
Nie rozdzielam tego zestawu i chcę go sprzedać w całości. Wyceniam go na 29 900 zł. Nie jest to wygórowana cena za taki komplet i raczej nie podlega negocjacjom. Poczekam na prawdziwego konesera i miłośnika analogu. Co prawda kredyt i jego bandyckie oprocentowanie trochę mi dokucza, ale nie aż tak żebym musiał sprzedawać ten piękny zestaw za bezcen. Jak nie będzie chętnych to aparat będzie mi dalej służył.
Robiłem zdjęcia tym aparatem i w studio i w plenerze. Robiłem polaroidy – fajna zabawa chociaż zdjęcia raczej niewielkich rozmiarów
APARAT/BODY:
- Mamiya RZ 67 Pro II + zaślepka + kominek,
OBIEKTYWY:
- RZ 67 pro II Lens Mamiya M 65mm f/4L-A + zaślepki + osłona przeciwsłoneczna + karton,
- RZ 67 pro II Lens Mamiya Macro M 140mm f/4,5 M/L-A + zaślepki + osłona przeciwsłoneczna + karton,
- RZ 67 pro II Lens Mamiya-Secor Z 110mm f/2,8W + zaślepki + osłona przeciwsłoneczna + karton,
- RZ 67 pro II Lens Mamiya-Secor Z 250mm f/4,5W + zaślepki + osłona przeciwsłoneczna + karton,
- RZ 67 pro II Lens Mamiya-Secor Z 180mm f/4,5W-N + zaślepki + osłona przeciwsłoneczna + karton,
KASETY:
- 120 Roll Film Holder RZ + karton,
- 120 Roll Film Holder RZ,
- 220 Roll Film Holder RZ,
AKCESORIA DODATKOWE:
- Pryzmat - RZ67 AE Prism Finder,
- Pasek Mamiya,
- Filtr B+W XS-PRO DIGITAL 77mm,
- Uchwyt do korpusu L-Grip Holder RZ,
- Pierścień macro Mamiya RZ No.1 45mm,
- Pierścień macro Mamiya RZ No.2 82mm,
- Kaseta Polaroid + paczka filmów (FP-100C)