Galeria - na kazdy temat i dla kazdego
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Przeszukalem forum ale (chyba) nie ma takiej ogolnodostepnej, bez restrykcji tematycznych.
Jesli sie nie pomylilem i faktycznie nie ma takiej to zapraszam. Niedlugo cos wrzuce, pardon, zaprezentuje..
Jesli sie nie pomylilem i faktycznie nie ma takiej to zapraszam. Niedlugo cos wrzuce, pardon, zaprezentuje..
Ostatnio zmieniony 17 cze 2022, 16:16 przez oKuba, łącznie zmieniany 1 raz.
To ja pierwszy w takim razie
[usunięto]
[usunięto]
Ostatnio zmieniony 02 gru 2021, 08:58 przez Imperitus, łącznie zmieniany 2 razy.
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
Imperitus, cool. Lubie takie zdjecia, gdzie moja wyobraznia pracuje. Lazaret, lata 50 w jednej z jednostek radzieckich na terenie Polski
oKuba, jestem pod wrażeniem interpretacji
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Nie ma technikalii. Nie liczy sie. Lol
Jak to kogoś interesuje to zapyta
aka, ojtam poprawność zaraz. W KKPiS nie można mówić o dyskryminacji płci pięknej- jestem jednym z dwóch studentów
Ostatnio zmieniony 23 lis 2021, 16:08 przez Imperitus, łącznie zmieniany 1 raz.
"sieci"
FUJI GW680
Ilford FP4 125@80
D23 Stock
FUJI GW680
Ilford FP4 125@80
D23 Stock
To tak nie działa
Nawet się nie pomyliłeś...
Większość z tego co w słoikach jest teoretycznie jadalna
O! Ładnie mieszkasz. Co do technikaliów - jak byś wstawił tak jak np. szable wyżej to by było widać co i jak. Bardzo mała rozdzielczość. Wstawienie nieprzesadnie małego pliku .jpg w poście pozwala otworzyć go w przeglądarce i "wraca" mu jakość.
Edit: Malutki, ale przyjrzałem się mocniej i jest bardzo dobrze!
Dzieki. Milo mi, ze pomieszczenia gospodarcze sie podobaja Nie mialem oczywiscie zielonego, ze panuje tutaj standard prezentacji, tak wiec mea culpa i obiecuje poprawe na przyszlosc:
Pentax 645n
ORWO UN54 100 @ 100 ASA
Rodinal 1+50
Edit: moze faktycznie lepiej wieksze wklejac, zobaczylem dopiero teraz paprochy, ktore trzeba bylo usunac..