Start/Lubitel
Ważne żeby byl w 100% sprawny
Szukam tani średni format
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
-
- -#
- Kontakt:
Którego sobie życzysz?
Sprzęt bez śladów używania, całkowicie sprawny.
W komplecie z modelem "2" jest brązowy, sztywny futerał. W zestawie z modelem 166 są ramki formatowe do formatu 6x4,5 (do komory filmowej i celownika), miękki futerał i oryginalne kartonowe opakowanie.
Jakby co, to proszę o kontakt telefoniczny: 508-065-548, 'urzęduje" także nocami
Sprzęt bez śladów używania, całkowicie sprawny.
W komplecie z modelem "2" jest brązowy, sztywny futerał. W zestawie z modelem 166 są ramki formatowe do formatu 6x4,5 (do komory filmowej i celownika), miękki futerał i oryginalne kartonowe opakowanie.
Jakby co, to proszę o kontakt telefoniczny: 508-065-548, 'urzęduje" także nocami

_________________________________________________________________________________
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
Modelu 166 B nie polecam. Miałem, używałem ale wykonanie i plastikowe zębatki przy obiektywach kiepskie są
Może tak, może nie. Wiem, że Kolega Z_photo jest fanatykiem pełnej sprawności technicznej i wzorowej estetyki sprzętu. Nie raz widziałem tutaj jego aparaty wyglądające jakby dopiero opuściły fabrykę. A niektóre nawet lepiej 

Jeśli masz na myśli sprzęgnięte wieńce zębate wokół obiektywów, to w modelu 166B będącym w mojej dyspozycji są one wykonane z jakiegoś stopu, a nie z plastiku.
_________________________________________________________________________________
Kolego @Vito Corleone, od kilku dni czeka na odbiór wiadomość z odpowiedzią na pytanie które zadałeś.