Szpulka po filmie 120mm - kupię
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Kupię szpulkę po filmie 120mm, czy miałby ktoś zbędną? Proszę o informację
Więcej zapłacisz za wysyłkę. Jaka miejscowość?
Prawdę mówiąc - dziwne pytanie to jest. Szpulki można sobie na OLX kupić, po co do tego szukać aż forum fotografów? Jeszcze brakuje, żeby to było coś w rodzaju "witaj przyjacielu, jestem zdetronizowaną księżniczką nigeryjską, udało mi się uciec z 743578239512 dolarami i chcę je zainwestować w szpulki po filmach, szukam partnerów do zrobienia interesu".
Proszę bardzo - wyślij mi w PW kod nadania mini paczki Inpost (11.99 zł, w aplikacji mobilnej), a wyślę ci 2-3 szpulki (kilka dni temu wyrzuciłem do plastików znacznie więcej...). Jeśli jesteś z Warszawy lub tu bywasz to udaj się do sklepu Czarno-białe lub do laboratorium Relax-foto, a z pewnością tam Ci pomogą.
Wiadomość wysłana na PW. Dziękujęaka pisze: ↑27 kwie 2025, 12:41Proszę bardzo - wyślij mi w PW kod nadania mini paczki Inpost (11.99 zł, w aplikacji mobilnej), a wyślę ci 2-3 szpulki (kilka dni temu wyrzuciłem do plastików znacznie więcej...). Jeśli jesteś z Warszawy lub tu bywasz to udaj się do sklepu Czarno-białe lub do laboratorium Relax-foto, a z pewnością tam Ci pomogą.
mam kolegę z Pszczyny (a może to jego Frelka była stamtąd?), który swego czasu używał Mamyi 7, ale od kilkunastu lat łatwiej go złapać w Warszawie, niż na Śląsku.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Jak bywasz w Bielsku-Białej, to po prostu napisz na priv.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
-
- -#
Wystarczy film typu 120. Nie brnijmy w żarty 

- -#
Zgadzam się. Pani pyta konkretnie o szpulkę 120mm. Typ 120 to coś innego.