Serwis Mamiya C330 w Warszawie

Aparaty tradycyjne - Informacje i problemy z Waszym sprzętem. Bez względu na format - zapraszamy

Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy

Witold
-#

Serwis Mamiya C330 w Warszawie

Post autor: Witold »

Witam,
Bardzo proszę polecenie dobrego serwisu w Warszawie, który zajmowałby się naprawą aparatów średnioformatowych (pełna regulacja, smarowanie)? Chciałbym się tam udać z Mamiya’ą C330.
Z góry dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam,
Witold
filozof97
-#

Post autor: filozof97 »

Pan Sylwester Gecyngier, Lewartowskiego 5. Robi świetnie i niedrogo, co prawda nie najszybciej, poza tym udziela na naprawę półrocznej rękojmi.
Joan
-#

Post autor: Joan »

Ja swoją Mamiyę naprawiałam u pana Adamczyka, swego czasu chyba firmowego serwisanta tej firmy na Polskę, mieszka gdzieś pod Warszawą, podaję nr telefonu, ale to jest sprzed kilku lat więc nie wiem jak z aktualnością 609 820 424
Na pewno nie jest najtańszy, ale to naprawdę dobry fachowiec, może ewentualnie polecić innych dobrych którzy lepiej znają się na niektórych markach (koledze polecał kogoś lepszego od niego do Canona).
Awatar użytkownika
rbit9n
-# jr admin
Kontakt:

Post autor: rbit9n »

namiary na p. Adamczyka: http://www.baza-firm.com.pl/dzialy/baza ... zyny-Wilga
ale czy dalej funkcjonuje trudno orzec. od jakiegoś czasu strona jego zakładu nie istnieje. aha, p. Adamczyk miał też punkt w Warszawie, ale nie pamiętam na jakiej ulicy.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore

zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Witold
-#

Post autor: Witold »

Dziękuję Wszystkim za pomoc!
Witold
ODPOWIEDZ