Cześć kupię w dobrym stanie rzutnik do slajdów na mały format.
Pozdrawiam
Rzutnik do slajdów
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Rzutnik do slajdów
Jakiś wypas, autofocus i wodotryski czy prosty z ręcznym ostrzeniem? Mam ZEISS Ikon Perkeo R415 - on chyba pierwotnie miał AF, ale mój trzeba ostrzyć ręcznie 

Rzutnik do slajdów
Żaden wypas, prosty.
Jaki stan oprócz uszkodzonego AF.
Czy w komplecie jest magazynek?
I najważniejsze jaka cena
Jaki stan oprócz uszkodzonego AF.
Czy w komplecie jest magazynek?
I najważniejsze jaka cena

Rzutnik do slajdów
Stan wizualny i techniczny (poza AF-em) bardzo dobry, działa, przesuwa ramki, pilot na kablu, pilota można osadzić na dodatkowym prostym pointerze. Jest opcja automatycznego przesuwania ramek z różnymi interwałami czasowymi. Na górnej płycie podświetlane okienko do podglądu przeźroczy. W zestawie daję jeden magazynek (bez ramek), całość zamknięta w oryginalnym kuferku.
Cena: 250 zł + przesyłka (kurier/paczkomat)
Cena: 250 zł + przesyłka (kurier/paczkomat)
Rzutnik do slajdów
Ok. biorę .
Napisałem na priw.
Napisałem na priw.
- morotegari
- -#
Rzutnik do slajdów
Właśnie kończę naprawianie Leitza jeżeli chcesz. Autofocus, pilot, walizka w komplecie.
Rzutnik do slajdów
Ile? Sam też poluję na coś dobregomorotegari pisze: ↑07 sty 2021, 21:10 Właśnie kończę naprawianie Leitza jeżeli chcesz. Autofocus, pilot, walizka w komplecie.

"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
Terry Pratchett – Maskarada
- morotegari
- -#
Rzutnik do slajdów
Tak za 2 stówki oddam- z tego względu, że ma nieoryginalny obiektyw. Daję do wyboru Porsta lub Revue.
Z uszkodzeń ma nie działający AF. Właśnie wymieniam mu żarówkę autofocusa i to chyba tylko tyle
Powinien zacząć działać.
Z uszkodzeń ma nie działający AF. Właśnie wymieniam mu żarówkę autofocusa i to chyba tylko tyle