Przekazywanka buciorowa
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- figureliusz
- -#
Na filmie już została tylko jedna klatka. Poprosiłem aby ostatnia osoba zużyła tę ostatnią klatkę i od teraz filmy będą zawierać trzy facjaty + trzy po trzy plecione przez właścicieli tych facjat. I tak aż do kolejnego podwójnego naświetlenia klatki ;)))figureliusz pisze:Witamy kolejną zarejestrowaną osobę na blogu Buciora (to już dwie, poza buciorem)
Niebawem więc film zostanie wysłany do centrali.
Kto następny z Krakowa czy Zakopanego (bo tam bywam)?
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
- figureliusz
- -#
Tylko nie każ nam czekać tyle ile poprzednim razem (-:figureliusz pisze:Dotarła, siedzi w kieszeni i czeka na wywołanie :)
Ostatnia osoba posiadająca, napisała do mnie:
"No, więc niniejszym ogłaszam, że bucik powędrował w świat :D O ile dobrze uslyszałam ma już zaplanowaną trasę z 3 kolejnymi osobami, w tym jedną z bodajże Wrocławia. Chwilowo bawi w Stolicy"
Zdaje się, że to są osoby spoza Korexu. Nie masz nic przeciwko temu?
Sam chętnie bym śledził dalsze losy pepega, ale nie wiem gdzie i jak. Będziesz pisał na blogu czy tutaj także? Nowe zdjęcia to pewnie zauważę.
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
- figureliusz
- -#
- figureliusz
- -#
No cóż. To byli młodzi adepci trudnej sztuki, chyba, że to moje klatki (-:figureliusz pisze:Film wywołany, tym razem mamy więcej kiszek![]()
Na 12 zdjęć 2 są kompletnie prześwietlone, jedno prześwietlone w połowie (!) ale widać bucioraa jedno kompletnie niedoświetlone (ciekawe, ile wyciągnie skaner).
Zeskanuję w przyszłym tygodniu, czas przed świętami będzie raczej luzacki![]()
![]()
W każdym razie chęci mieli.
- figureliusz
- -#
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
- figureliusz
- -#
Ty wiesz, jak jak się czułem przez te parę dni. Ile samokrytycznych postów napisałem i skasowałem od razu. Bo 3 pierwsze klatki to moje \-:figureliusz pisze:To nie kwestia czułości. Przy rodinalu 1:100 godzina stand spokojnie +/1 2 ev cokolwiek by było widać.
Ewidentnie został popełniony jakiś błąd, bo 2 klatki są całkowicie czarne a jedna ledwie ledwie jakiś zarys.
Aha, źle spojrzałem - prześwietlone są 2,5 ostatnie. Do końca tygodnia zeskanuję
Osoby za mną to młodzi adepci. 4-5 klatkę robili jeszcze z moim światłomierzem, potem mieli działać sami.