problemy z dzialaniem
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Nie jest to problem z działaniem, tylko propozycja "udoskonalenia". A natchnął mnie do tego wpis w bazarze.
Otórz. Michał wystawił książkę, za cenę X. Nie ma zainteresowania, więc obnizył cenę. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że podbił temat, a wpis pojawił się atumagicznie jako nie czytany.
Gdyby coś takiego zrobił zwykły spijacz utrwalacza, to i temat pozostałby w otchłani bazaru i wpis nie byłby w nie czytanych, czyli efekt byłby zerowy. Zwykłemu spijaczowi utrwalacza nowy wpis dopisze się do jego wpisu i tyle.
Czy nie można by zrobić tak, by jeżeli chcę coś dodać do jakiegoś ostatniego własnego wpisu, to nie konsolidowało go z owym ostatnim.
Powiedzmy pisze coś na temat wywoływania filmu. Kończę obietnicą, że o wynikach poinformuję. Ale w temacie mój post jest ostatnim. Więc jak po dwóch tygodniach coś ta m dopiszę, to i tak nikt tego nie przeczyta. Więc nie piszę bo po co. Ustalić powiedzmy tygodniowy termin, po którym post się nie konsoliduje z ostatnim.
W bazarze też się to przyda.
Otórz. Michał wystawił książkę, za cenę X. Nie ma zainteresowania, więc obnizył cenę. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że podbił temat, a wpis pojawił się atumagicznie jako nie czytany.
Gdyby coś takiego zrobił zwykły spijacz utrwalacza, to i temat pozostałby w otchłani bazaru i wpis nie byłby w nie czytanych, czyli efekt byłby zerowy. Zwykłemu spijaczowi utrwalacza nowy wpis dopisze się do jego wpisu i tyle.
Czy nie można by zrobić tak, by jeżeli chcę coś dodać do jakiegoś ostatniego własnego wpisu, to nie konsolidowało go z owym ostatnim.
Powiedzmy pisze coś na temat wywoływania filmu. Kończę obietnicą, że o wynikach poinformuję. Ale w temacie mój post jest ostatnim. Więc jak po dwóch tygodniach coś ta m dopiszę, to i tak nikt tego nie przeczyta. Więc nie piszę bo po co. Ustalić powiedzmy tygodniowy termin, po którym post się nie konsoliduje z ostatnim.
W bazarze też się to przyda.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
Nie no przestań.kuzyn353 pisze:Można się posiłkować: zrobić kopiuj post/ skasuj post/ wklej / wyślij wklejony post. I znowu jest nieprzeczytany ;)

Mnie też on dręczy.kuzyn353 pisze:Mnie czasami dręczy napis:
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Sprawdźcie proszę - jeśli jesteście zalogowani - problemu już nie powinno już być. Dla niezalogowanych może to nadal występować ale w mniejszym stopniu.
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
- ModusOperandi
- -#
- Kontakt:
a ja mam takie pytanie odnośnie załączników. otóż u mnie nigdy nie można kliknąć na załącznik. czy jest to jakaś usterka forum, czy może dodatki blokujące uniemożliwiają klikanie?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
topics3/multigrade-odpowiedniki-nastaw- ... .htm#75603
choćby tutaj. widzę tytuł odnośnika, jego wielkość, ilość pobrań, ale nie mogę go otworzyć. innych podobnych też.

choćby tutaj. widzę tytuł odnośnika, jego wielkość, ilość pobrań, ale nie mogę go otworzyć. innych podobnych też.

"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt: