problemy z dzialaniem
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Ikonki zniknely swiadomie - taki maly test.. okazalo sie ze takie "nic" generuje spore zuzycie transferu.. jesli okaze sie ze jednak nie jest tak duze jak myslalem - czym predzej wroca na swoje miejsce ;)
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
to ja dzisiaj mialem jeszcze dziwniejsze zachowanie: wchodze na korex, dostaje informacje o duzej ilosci nieprzeczytanych postow, bal bla bla, przechodze na strone glowna i mam wyroznione nieprzeczytane posty
wszedlem do dzialu hyde park, przeczytalem jeden watek i zamknalem przegladarke
po ponownym otworzeniu wszystkie watki juz mam przeczytane - o co lotto?

"...nie ma ludzi normalnych, są tylko nieprzebadani..."
zapewne błąd MatrixuGeparD pisze:to ja dzisiaj mialem jeszcze dziwniejsze zachowanie: wchodze na korex, dostaje informacje o duzej ilosci nieprzeczytanych postow, bal bla bla, przechodze na strone glowna i mam wyroznione nieprzeczytane posty

- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Powyżej 500 postów dokładnie ;) Zapraszamy czesciej wtedy sytuacja sie nie powtórzy ;)
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
kiedyś się z tym borykałem bo przeglądałem tylko to co mnie interesowało, po czasie zacząłem używać tego wygodnego narzędzia pokaż nieprzeczytane posty i oznaczać wszystkie, lub czytać co mnie interesuje, tym samym odciąża się bazę ze zbędnych informacji, a tym samym znika ryzyko ze ominie nas coś interesującego
A ten link "oznacz wszystkie jako przeczytane", to mógłby być już w na stronie z głównymi kategoriami.Michał Kowalski pisze:Powyżej 500 postów dokładnie ;) Zapraszamy czesciej wtedy sytuacja sie nie powtórzy ;)
I jednak to matrix ma sporo błędów, bo mam w chwili obecnej 541 nie przeczytanych i komunikatu nie było.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2012, 11:49 przez J.A., łącznie zmieniany 1 raz.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"